Sådan tilføjes havejord fugt

March 2

Sådan tilføjes havejord fugt

Tilføje fugt til havejord går langt ud over blot at komme ud af haven slange og giver det en god blød. Nøglen til tilføje fugt og holder fugt i jorden er at øge satserne for fugt fastholdelse i jord. Overdrevent sandy eller ler jord enten afløb for hurtigt eller forhindre vand iblødsætning i, henholdsvis. En kombination af foranstaltninger kan bidrage til at øge din have evne til at absorbere og fastholde fugt.

Instruktioner

•Work i omkring 3 inches af kompost eller alderen gylle i de første 10-12 inches af jord i haven. Dette vil ikke kun tilføje til næringsstof-niveauer af jorden, men vil øge humus indhold som kompost eller staldgødning yderligere bryder ned, som vil øge fugt-opbevaring evne til jorden.

•Till sand i overdrevent ler-lignende jord til støtte i at bryde op de tætte clods af jord. Arbejde i små mængder ad gangen til den øverste jord til at undgå at tilføje for meget sand. Stop, når jorden har en lysere tekstur og ser mere smuldrende.

•Sæt 4 til 5 ark avis ned på havejord mellem planter eller vegetabilske rækker og dække med et par inches af jord. Dette vil fungere som en barkflis, øge fugt i jorden og tilføjer humus som avisen bryder sammen over tid.

•Mulch planter og grøntsagsområder godt. Bruge weed-fri dækningsmateriale cedar chips, savsmuld eller endda sort haven plast. Mulching sænker fordampning sats fra jorden og øger fugt fastholdelse af haven.

•Kapacitet haven dybt mindre ofte, i stedet for daglige lavvandede vanding. Brug en drypvanding system bygget omkring planterne i haven er muligt, da dette dirigerer fugt direkte til jorden, i stedet for at sprøjte vand over planter, hvor det meste af det vil fordampe. Ellers Prøv at vande planter med en vandkande eller slange i bunden af anlægget, iblødsætning til 1 tommer, som trænger 8 til 10 inches.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com