Sådan tilføjes Under kabinet belysning til et eksisterende kredsløb

January 2

Sådan tilføjes Under kabinet belysning til et eksisterende kredsløb

Tilslutning til et eksisterende duplex beholder at få elektrisk strøm er en nem måde at tilføje under-kabinet belysning til et eksisterende kredsløb. Heldigvis, den nationale elektriske kode ikke forbyder antallet af beholdere i en bolig, så at finde en bekvem beholder til at tappe ikke bør være en udfordring. Duplex beholdere har to skruer på højre side af beholderen og to skruer til venstre, hvilket gør elektriske forbindelser mindre kompliceret. At have forudgående elektrisk viden er et plus for denne opgave, men ikke nødvendigt.

Instruktioner

•Drej elektricitet ud til eksisterende kredsløbet ved at slå afbryderknappen inde den vigtigste elektriske panel.

•Test at bekræfte afbrydelsen af strømkredsen. Indsæt både tænderne af en todelte elektrisk tester i duplex beholderen på eksisterende kredsløb. Testeren vil ikke lyser eller registrere nogen effekt, hvis du har slået den korrekte breaker.

•Tag duplex beholderen dække plade og afprøve kredsløbet igen. Tryk på en gren af testeren til skruen holder den sorte ledning på duplex beholderen. Berør anden gren til enhver metal på beholderen eller elektrisk box. Testeren skal ikke registrere enhver elektrisk strøm.

•Monter under-kabinet lys under skabene følge producentens anvisninger. Bor en 1/2-inch hul ind i væggen over duplex beholderen og under skabene ved hjælp af en 1/2-tommer træ borehoved. Skjule hullet ved at bore så tæt på bunden af skabene som muligt.

•Træk den elektriske kabel fra boksen duplex beholder til under-kabinet belysning. Ledning af elektrisk kabel til under-kabinet lys armatur efter fabrikantens anvisninger.

•Strip elektriske kablet på boksen beholder. Bruge en dobbelt NM wire cutter/stripper og fjern den udvendige kappe fra at udstille interiør sort, hvid og ubeklædt kobber jorden wire. Strip 3/4-inch af isolering fra de udsatte ledninger.

•Ledning lys til den eksisterende kredsløb af indpakning den sorte ledning rundt messing skrue på duplex beholderen. Wrap den hvide ledning rundt sølv skruen på beholderen. Wrap den nøgne kobber jordledningen omkring grønt stel skruen på eksisterende beholderen og spænd alle skruer.

•Udskift beholderen dække og aktivere effektafbryderen i de vigtigste elektriske panel.

Tips & advarsler

  • Test for at kontrollere, at du har afbrudt elektricitet i det område, du arbejder for at undgå elektriske stød.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com