Sådan tilknyttes et Drop loft spor lys

January 26

Sådan tilknyttes et Drop loft spor lys

En dråbe loft er en sekundær loft, der hænger et par inches under det primære niveau. Drop lofter er sammensat af letvægts akustiske fliser og tynd plast eller aluminium understøtter, så de ikke er stærk nok til at holde sporet belysning deres egne. Men spor belysning kan bruges sammen med et drop loft hvis specielle beslag og bøjle ledninger er tilføjet. Den primære loft stadig vil bære vægten, men lysene vil hænge fra drop loft.

Instruktioner

•Mark længden af loftet på som spor lys vil være fastgjort med en vaskbar markør. Gøre mærkning på loftet understøtter og ikke på fliserne, så de senere kan fjernes med sæbe og vand.

•Lift fliser omkring de afmærkede områder og vippe dem lidt for at tillade dem at glide ud mellem understøtter. Fjern brikkerne fra loftet og lægge dem mod en mur i nærheden til at forhindre dem i at blive beskadiget.

•Tilføj en ekstra bøjle ledning til loft støtter i begge ender af hvor sporet lys skal være. Denne tråd vil hjælpe bære vægten af belysning fastholdelsesanordningen. Hvis en bøjle tråd allerede er til stede, skal du tilføje en anden tråd. Den første tråd allerede støtter vægten af loftet og bør ikke forventes at håndtere en ekstra belastning.

•Installer beslag på loftet støtte ved at fastgøre dem på plads.

•Monter en øjebolt i den faktiske loft over hver af parenteser. Binde en længde af ledning til tovstrop længe nok til at forlænge et par inches forbi loft støtten.

•Beregn rute bygningen ledninger til del af loftet. Sørg for, at elektriciteten, der er slået fra og følg alle gældende bygningsreglementer. Kontroller, der er ingen strøm til stede ved at kontrollere ledninger med en ikke-kontakt spænding tester. Kontroller ledninger ikke hænge mod loftplader eller støtte gitter.

•Sæt track lys til parentes ved at skubbe belysningen mounts på plads og sikre dem med skruer. Binde løs bøjle ledningerne til belysning mounts til at fange spor belysning, hvis parenteserne mislykkes.

•Tilslut bygningens ledninger til sporet belysning ved brug af wire nødder. De sorte ledninger binde sammen, de hvide ledninger binde sammen og den nøgne eller formalede ledning tilsluttes den grønne ledning. Sørg for alle forbindelserne er sikker. Drej på kredsløb til ledninger og test for at sikre de fungerer.

•Lift loftplader i loftet i en vinkel så de passer i hullerne, så ordne dem og sætte dem på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com