Sådan tilknyttes et loft Beadboard

September 9

Beadboard er en gammel stil af træ der dækker for vægge eller lofter, der minder om indersiden af gamle motorvogne eller både. Det kommer i lange planker, med fjer og not kanter, der passer stramt sammen. Vedhæftes et loft bestyrelser er en effektiv måde at tilføje karakter til et rum og kan også skjule lofter, der er revnet, arrede eller ellers unpresentable. Kontroller beadboard er prefinished, da du ikke nødvendigvis ønsker at afslutte det på loftet.

Instruktioner

•Locate hver strøer i loftet ved hjælp af din elektroniske studfinder. Mark på tværs af hele loftet på placeringen af hver tværbjælke med et niveau og blyant.

•Measure på tværs af loftet, fra ende til ende, vinkelret på strøer, langs loftet start kant. Overfør måling til en beadboard loft planke. Fratræk 1 tommer fra måling. Skære bord til denne størrelse på en gering sav.

•Holde beadboard planke op til loftet, med den rillede kant af bestyrelsen mod væggen og placeret halv tomme ud fra det. Der bør være en halv tomme plads i hver ende af bordet.

Uddelingen bord med to trim negle pr. tværbjælke, skyde dem lige opad gennem ansigt af brættet med din trim pistol. De linjer, du trak på loftet vil vise dig, hvor hver tværbjælke er placeret.

•Klippe den næste bord til størrelse på samme måde. Tryk på den rillede side af det mod den tunge side af den tidligere bestyrelse. Søm den ny bestyrelse på plads ved at skyde en trim neglen pr. tværbjælke ind side af brættet, ved siden af tungen, så neglen hoveder vil være skjult af den næste bord.

•Gentag processen for hvert bord, bygning på tværs af loftet bestyrelsen af bestyrelsen. Bruge en tabel saw for at skære den sidste bord langs dens længde, så det passer ved siden af slutter væggen med en halv-tomme rum der. Loftet trim vil dække rum langs omkredsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com