Sådan Tilpas din egen Sofa

June 10

Sådan Tilpas din egen Sofa

Sofaer tjene som en dominerende stykke af møbler i stuer eller andre rum beregnet til hvile og afslapning. Hvis din nuværende sofa simpelthen ikke passer din dekorative ønsker længere, kan du muligvis forny det uden helt at erstatte den. Ved at tilpasse din sofa, kan du forvandle din generiske sofaen til en æstetisk tiltalende tilføjelse til din stue rum.

Instruktioner

•Toss på nogle accent puder. Den hurtigste og nemmeste måde at give din sofa en tilpassede udseende er at købe eller oprette pyntepuder. Oprette pyntepuder i toner, der accent nuance af sofaen, sig eller trække i farver fra resten af rummet. Tilføje pyntepuder kan også gøre en sofa med puder, der har set bedre dage ser frisk og ny.

•Tilføj en slip cover. Ændre udseendet af din sofa mere fuldstændigt ved at købe og tilføje en slip cover til din siddeplads. Vælg et cover i et print eller fast stof, der er reflekterende af resten af rummets indretning til at sikre, at din nyligt tilpassede sofa passer lige i.

Hæng en brugerdefineret kaste over ryggen. Hvis du ikke har råd et slip cover eller foretrækker en lurvet chic look, prøve at kaste et kast over sofaen. Købe eller gøre et kast ud af stof udvalgt til at passe din farveskema Hæklet med garn. Denne meget prisbillige tilsætning kan også tilføje nogle dekorative spænding til en ellers almindelig sofa scape.

Tips & advarsler

  • Hvis du har syning færdigheder, du kan også reupholster i sofaen, men dette er et stort projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com