Sådan tilpasser du Mini Blinds

February 29

Sådan tilpasser du Mini Blinds

Venetiansk stil mini blinds med smalle lameller er billig vindue belægninger fundet i mange boliger boliger. Et fælles problem med mini blinds er, at producenterne ofte producere dem i én farve med temmelig kedelig hardware. Du behøver ikke at ansætte en professionel til at gøre plain eller kedelig mini blinds virkelig skiller sig ud og supplerer din indretning.

Maling

Maling kan hurtigt forvandle de fleste overflader, herunder metal mini blinds. En mulighed er at re male din mini blinds helt med spraymaling formuleret til fulde sollys eksponering og anvendelse på plast, træ, metal eller stof. Denne indstilling kan tilføje et stænk af ny farve, der bedre passer til resten af dit indretning. Eller brug et frisk lag af den oprindelige farve til at dreje nusset eller gule blinds uberørt. Hvis du ikke vil, eller ikke har råd til at genfremstille blinds helt, genfremstille tilt wand en anden supplerende, kontrastfarve eller tilpasse lameller, hoved jernbane eller tryllestav med håndværk stencil eller stempel design.

Kvaster

De plast eller træ kegle-formet kvaster i slutningen af mini blind løfte ledninger ligner de dekorative gardiner tilbehør af samme navn af bundne snore og tråd. Bringe nyt liv til dine blinds ved at fjerne disse kvaster og binde draperier dem--matches til farve og stil af din eksisterende gardiner, forhæng kvaster eller indretning--til ledninger. Som en anden mulighed, lim en række draperier kvaster langs hoved skinnen til at skabe illusionen af et forhæng valance; eller hvis du planlægger at bruge et forhæng omhæng på gardinstang, kvaster med en valance, der er udstyret med matchende par en jernbane kvaster.

Perler

Et bredt udvalg af dekorative perler i en regnbue af farver og vifte af stilarter og faconer garanterer, at du kan finde perler, der matcher perfekt med din indretning. Du kan fastklæbe perler i mønstre på overflader; eller erstatte en kvast-valance med perler. For eksempel, er udskårne ben eller stor krystal teardrop-stil perler to muligheder, der supplerer hvid eller creme blinds og skaber karakteristiske mønstre på væggene, når sollyset skinner gennem dem. Store, runde eller aflange sort lakeret perler (enten plain eller dekoreret) tilbyder en bedre gribende overflade og tilføje et strejf af elegance til sort mini blinds.

Stænger

Udover udsmykning en tilt wand, kan du også erstatte det helt med en anden stang. For eksempel, sælger nogle producenter mini blinde tilt tryllestave i dekorative former og farver. Du kan også erstatte det med en håndlavede objekt, såsom en udskåret dyvel stang, eller mundblæste glas eller dekorative craft clay støbt i en stang figur. Tilt-wand mekanisme har en krog, der passer til gennem en horisontal hul i toppen af tryllestaven. Du skal blot sørge for, at udskiftning stangen har et tilsvarende hul i den ene ende for krogen.

Advarsler

Før du starter, tænke over den virkning, dine ændringer vil have på værelset. For eksempel, mørke maling, kvaster og perler over lys-farvede lameller blokere sollyset og kaster skygger. Derudover forberede sig grundigt at beskytte dit helbred. For eksempel, hvis du beslutter at male, bære lange ærmer og bukser til at beskytte din hud, og investere i lav-flygtige-økologisk-forbindelse (lav-VOC) maling og en maske til at beskytte dit åndedrætsorganerne. Derudover altid læse de sikkerhed vejbeskrivelser er inkluderet med opførelse eller håndværk produkter såsom klæbestoffer eller håndværk ler, da de kan indeholde skadelige kemikalier eller frigive dampe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com