Sådan tilpasses et tæppe til et værelse

April 21

Tæppe er et almindeligt anvendt Gulvbelægning i hele amerikanske hjem. I modsætning til hårde gulve overflader giver tæppe nogle polstring og isolering af dine gulve. Selv om processen med at lægge dit eget tæppe er arbejdskrævende, er det også en grundlæggende proces, som mange boligejere kan udføre på egen hånd. Tæppet leveres i to hovedformer, på store ruller eller som fliser. Den bedste måde at tilpasse et tæppe til et rum afhænger af, hvilken form for tæppe du ønsker at lægge.

Instruktioner

Tæppe ruller

•Tag målinger af det rum du ønsker at tilpasse med tæppe. Hvis gulv område af rummet er perfekt rektangulære, mål kun to tilstødende vægge. Hvis området gulve ikke er rektangulære i form men har nogle mindre cubbies eller dele af stueetagen, måle de tilstødende vægge af den vigtigste del af værelset, samt længde og bredde af de yderligere sektioner.

•Drej løber for rummet så den nederste side af gulvtæppet vender opad. Måle samme måling du tog til længden af rum ned på længden af gulvtæppet. Gøre en mark på denne afstand ca 1 inch i fra kanten af gulvtæppet. Derefter gøre det samme måling ned anden siden tæppe, mærkning løber en tomme i ved at lægge en lige kant mellem de to varemærker til at tegne en streg.

•Klippe over den linje, du har lavet med en hobbykniv til at skære et stykke af tæppe. Nu, måle samme måling du tog til bredden af rummet i bredden af gulvtæppet. Hvis målingerne passer på gulvtæppet, markere måling i hver ende, trækker en lige linje mellem de omhandlede varemærker, og derefter skære langs linjen.

•Klippe et andet stykke af tæppe længden af rummet hvis bredden af gulvtæppet brik du allerede skåret er ikke stort nok til at passe i bredden af rummet. Subtrahere bredden af det første stykke af tæppe fra din måling af bredden af rummet, og bruge forskellen mellem de to tal at gøre din måling på den anden stribe tæppe. Markere tæppe i hver ende, trække en linje mellem de omhandlede varemærker og skæres til. Du har nu to strimler af tæppe, der passer til længden af rummet og kombinerede, også nå i bredden.

•Measure og skær yderligere sektioner af rummet. Bruge samme metode for de vigtigste gulvtæppet område. Måle længden af hvert afsnit ned på længden af tæppe, mark og klip, og derefter måle bredde, mark og snit. Når alle brikkerne er skræddersyet til at passe rum, følge producentens anvisninger for at installere løber.

Tæppefliser

•Begin æglæggende tæppe fliser ud langs en af de vigtigste vægge i et rum. Start dit design med fliser lige væk hvis du laver en ensartet gulv design i hele lokalet, såsom et skakternet mønster. Læg en farve af fliser og derefter den anden.

•Butt tæppet fliser helt mod hinanden mens udstikker dit tæppe design. Dette er, hvordan fliserne skal installeres, så lad ikke mellemrum, eller du vil ikke lægge det passende antal fliser for hver række.

•Center din flise design når du nå den modsatte væg i rummet. Foranstaltning pladsen tilbage i slutningen af den sidste fulde tæppe fliser du kan passe ind i rækken, opdele antallet af to og gøre dette mængden af plads til at forlade i slutningen af hver række af fliser. Skub hver tæppe fliser i rækken over, indtil denne samme plads tilbage ved væggen på hver af rummet.

•Fortsæt dit tæppe mønster i den næste række, kø kanterne af den første række med kanterne af den anden række så du forlader den samme mængde plads for enden af hver række. Gå hele vejen hen over gulvet. Når du kommer til den sidste fuld række fliser, måle afstanden til væggen, opdele i to og, igen, center fliserne, så de første og sidste rækker af mønstret er en lige stor afstand fra deres nærmeste vægge.

•Measure rum mellem kanterne af flise mønster og mure rundt i lokalet. Derefter, overføre denne måling på ryggen af tæppefliser, skære dem ned til størrelse, og lægge dem i rum så tæppet fliser linje hele gulvet, med mindre fliser på kanterne. Når lagt, gælde fliser efter fabrikantens anvisninger ved hjælp af et passende klæbemiddel.

Tips & advarsler

  • Mens enhver tæppe type kan skæres til størrelse, råd tæppefliser rigtig en boligejer evnen til at tilpasse. Du kan købe så mange tæppe flise typer, som du gerne og lægge dem ud på nogen måde, du vælger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com