Sådan tilpasses toiletter

October 4

Sådan tilpasses toiletter

At have en garderobe, der passer til alle dine behov er en drøm for de fleste boligejere. Med en bred vifte af skab kits til rådighed i dag er opstilling af dette mål inden for rækkevidde for de fleste af os. Det første skridt er at planlægge, hvordan du ønsker dit skab til at se. Lav en liste over alt, hvad du gerne vil have i et skab. Så snup et målebånd og blyant og begynde at gøre din brugerdefinerede skab en realitet.

Instruktioner

•Tag en opgørelse af dit tøj og tilbehør. Nu er det perfekte tidspunkt at skille dig af slidte tøj eller emner, du aldrig bruger. Kategorisere tøj, opdele dem i arbejdstøj; leg og motion bære; årstidens tøj; og af hvor ofte du bære varen. Give elementer, at du bærer ofte de mest tilgængelige placering.

•Measure vægge, kan du hænge en closet system. Dette kan være kun én væg hvis du har en reach-in closet, eller to eller tre vægge, hvis skabet er en walk-in. Hvis der er plads for enden af walk-in-garderobe, kan du overveje at tilføje en mur af reoler eller anbringelse i en fritstående kommode.

•Visit, en af de mange hjemmesider, der tilbyder en interaktiv closet designværktøj. Vælg typen hardware du ønsker, normalt krom, nikkel eller bronze. Vælg reoler finish du ønsker, enten hvide eller en træ finish.

•Indtast målinger af dit skab. Edb-programmet vil udvikle en standard design baseret på dine målinger og typerne af finish du ønsker, men du kan skifte ud komponenter, hvis du ønsker flere hyldeplads eller behøver meget lange hængende plads. Tilpasse design til at matche dine behov, baseret på hvordan du vil bruge pladsen og typen af storage du har brug for.

•Paint eller papir vægge før du installerer dit nye skab enhed.

Forpakket og installere den closet kit.

Tips & advarsler

  • Male en gammel kommode og placere det i dit skab istedet for installere åbne reoler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com