Sådan tilsluttes din plæneklipper batteri

October 9

Sådan tilsluttes din plæneklipper batteri

Ridning plæneklippere bruger et batteri som strømkilde for at starte. Batteriet er placeret under kølerhjelmen af plæneklipperen og er fastgjort med en monteringsbeslag. Når samle en ny plæneklipper eller erstatte en slidt eller beskadiget batteri, det er nødvendigt at tilslutte batteriet kabler til de positive og negative terminaler af batteriet. Forbinder kablerne bør ske i den rigtige rækkefølge at forebygge potentielle skader.

Instruktioner

•Sæt batteri i plæneklipperen batteriskuffen. Sikre batteri på plads med batteri holderen. Bruge en skruenøgle, hvis det er nødvendigt at stramme beslaget så batteriet er sikker.

•Træk tilbage plast boot fra terminalen på den positive eller røde batterikabel.

•IDENTIFY pluspolen på batteriet ved at kigge efter et plus (+) underskrive på batteriet.

•Tilslut den røde positive batterikabel til den positive terminal på batteri med en bolt og møtrik. Spænd møtrikken og bolt sikkert med en skruenøgle og boks ende skruenøgle. Holde møtrikken på plads med box-ende skruenøgle og stram bolten med en skruenøgle. Skub den beskyttende boot over terminalen for beskyttelse.

•Træk boot tilbage fra den negative batteri kabel, der kan identificeres ved hjælp af en sort ledning. Vedhæfte negative batterikabel til negativt eller minus (-) batteri terminal med en møtrik og bolt. Spænd møtrikken og bolt med en justerbar og box-ende skruenøgle og skub den beskyttende boot i sted over terminalen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com