Sådan tilsluttes elektriske apparater

September 8

Sådan tilsluttes elektriske apparater

Elektriske apparater i Nordamerika operere med enten 120 eller 240 volt strøm. Elektriske komfurer, intervaller og tøj tørretumblere bruge en 240-volt kredsløb for de højere magt krav skulle betjene disse apparater. Andre enheder, herunder stereoudstyr, små køkkenmaskiner og en bedside alarm clock, bruger 120 volt. Alle apparater, der passerer Underwriters Laboratories eller UL, inspektion leveres med en etiket, notering spænding krav. Hvis du er i tvivl om de elektriske krav til et bestemt apparat, indskrive mærkning inden du tilslutter enheden.

Instruktioner

•Tør dine hænder før du rører nogen strøm ledning, selv om det er kun plug eller isoleret kabel.

•Look på bagsiden af apparatet eller etiketten foldes ind på ledningen til at kontrollere spænding krav før du tilslutter enheden. For sikkerhed, er produkter såsom elektriske tørretumblere udstyret med et særligt fire-ben plug, der kun forbindelse til en 240-volt stikkontakt med matchende slots.

•Line op plug vinger med slots i forretningen. Moderne jordet stik har én klinge lidt bredere end de andre, så hvis stikket ikke vil indsætte i første forsøg, vende det om og skub lige i.

Tips & advarsler

  • Sæt delikat elektriske komponenter såsom stereo udstyr i en strømskinne med en strømstødssikring. Power strip ture en indre hovedafbryder og lukker ned hvis der er en elektrisk bølge på linjen, så kraften er afskåret, før det kan komme til dit udstyr.
  • Forsøg ikke at tvinge et stik i en stikkontakt. Hvis stikket ikke indsætte normalt, kræver en elektriker evaluering og reparationer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com