Sådan tilsluttes en eksisterende Attic Vent et badeværelse Vent

January 17

Et badeværelse fan behov for at oprette forbindelse til en ekstern aftræk, beliggende enten i husets tag eller gavlen. Hvis ikke, den fugtige luft fra badeværelset blæser ind på loftet, hvor det kan medføre skimmelvækst og vandskade. Hvis du opdager, at dit hus har en ventil, der er åben, kan du vedhæfte badeværelse fan til det ved hjælp af en fleksibel rørledning. Den eksisterende vent du hook fleksible kanalen op til skal have en lip på indersiden af loftet for at installationen kan lykkes.

Instruktioner

•Climb i din kvist og måle afstanden mellem badeværelse fan og vent du planlægger at slutte det til. Denne måling hjælper dig med at finde en fleksibel kanal, der kan spænde over afstanden mellem fan og udluftning.

•Skub en metal kanalen albue på badeværelse ventilatoren udstødning port. Drive metalplade skruer gennem udstødning albue og læben på fan's udstødning port.

•Skub ene ende af den fleksible kanalen på den åbne ende af kanalen albuen. Skub isolering ærme over de fleksible kanalen, startende fra den frie ende af kanalen, indtil det dækker hele kanalen. Spænd spændebånd over de fleksible kanalen og rør albuen med en skruetrækker, stoppe når de fleksible kanalen ikke flytte i alle retninger.

Uddelingen fleksible kanalen til læbe på den ventil åbning inde på loftet, ved at stramme en anden spændebånd over forbindelsen. Placer spændebånd over isolering ærmet samt, at sikre, at den ikke glider ned, udsætter en del af den fleksible udstødning senere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com