Sådan tilsluttes en elektrisk tørretumbler

December 30

Elektriske tørretumblere er ikke så effektiv som gas tørretumblere. Men de er meget enklere at installere. En gas tørretumbler er normalt installeret af en professionel; Du kan installere og tilslutte din elektrisk tørretumbler, selvom du er uerfaren. Du skal oprette korrekt forbindelse tørretumbler ledningen; elektriske tørretumblere kommer ikke med ledninger fastgjort, fordi sommerhuse har ofte forskellige plug typer.

Instruktioner

•Sæt ledningen til din tørretumbler. Fjerne panelet service fra den bageste adgang til tørretumbler netledning terminalerne. Løsne skruerne på de enkelte ledning terminaler. Vedhæfte de tørretumbler netledning forbindelser og stramme skruerne for at fastgøre ledningen. Center ledning forbinder til center terminal til tre-ben snore; Hvis din tørretumbler stik har fire tilslutninger, tilslutte den hvide (neutrale) forbindelse til center terminal, og vedhæfte grøn (jord) forbindelsen til jorden terminal, placeret over de andre terminaler.

•Udskift panelet service og position din tørretumbler i placere, men lad et par fødder af clearance installere tørretumbler udluftningsanordning forbindelsen. Kontroller gulvet er tørt før placere tørretumbleren i position.

•Sæt ene ende af tørretumbler udluftningsanordning forbindelsen til udstødning port på bagsiden af din tørretumbler. Hvis du har en klemme, strammer det for at sikre udluftning forbindelsen på plads.

•Sæt anden enden af tørretumbler udluftningsanordning forbindelsen til udluftning stikkontakt. Sæt strømkablet i stikkontakten og flytte tørretumbleren til dens betjeningsposition.

Tips & advarsler

  • De fleste tørretumblere har enten en 3 - eller 4-tommer udstødning port. Tjek din udstødning port størrelse før du køber en tørretumbler udluftningsanordning forbindelse. Brug ikke en 3-tommer forbindelse på en 4-tommer-port eller omvendt.
  • Tjek din plug før du køber en tørretumbler netledning. Nyere boliger har fire-ben tørretumbler snore; ældre huse har normalt tre-ben snore, medmindre de har været opdateret.
  • Sæt ikke tørretumbler ledningen indtil den er korrekt tilsluttet og jordet af tørretumbler terminalen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com