Sådan tilsluttes en LG LHT784 hjemmebiograf System

September 16

LG LHT784 er en Hjemmebiografsystem med fem højttalere og en subwoofer, der tilsluttes en AV-modtager med indbygget DVD-afspiller. Systemet leveres med højttalerkabel til tilslutning af højttalerne. Forbinde TV med et HDMI eller component video-kabel til LG systemet til en komplet hjemmebiograf. HDMI, som står for high definition media interface, giver en høj kvalitet digitalt signal. Et component video kabel er tippet i hver ende med tre Farvekodede stik.

Instruktioner

•Indstil op seks højttalere rundt i lokalet med LF og RF (venstre front og højre front) højttalere på hver side af tv'et. Sæt midterhøjttaleren over TV'et og de to baghøjttalere bag opholdsområdet på venstre og højre. Subwoofer, som er den største af talerne, kan placeres på gulvet i nærheden af en væg, hvor det ikke vil være i vejen.

•Tilslut hver højttaler til klemmerne mærket for højttaleren på bagsiden af LG hovedenheden, ved hjælp af de medleverede højttalerkabler. Den stribede ledning tilsluttes den røde terminal. Tillægge den sorte terminalen på højttaleren og LG modtager andre wiren.

•Plug i et HDMI kabel til mærket porten på bagsiden af LG modtageren eller indsætte de blå, grønne og røde stik den ene ende af et komponentvideokabel i de farvede stik på modtageren.

• Tilslut anden enden af videokablet til den relevante port på bagsiden af tv'et.

•Tilslut en valgfri stereo komponent, såsom en CD-afspiller, at de to "AUX Audio Input" stik på bagsiden af LG-modtager. Den hvide stereo stik sluttes til venstre kanal og de røde stik sluttes til højre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com