Sådan tilsluttes en prop i et badekar

October 11

Sådan tilsluttes en prop i et badekar

Du kan normalt ikke se mekanisme under karrets overflade, der styrer afløb prop bevægelse. For at installere en ny prop mekanisme i et badekar, forbinder delene korrekt, skal du forstå, hvordan flytte håndtaget på overløb afløb cover forårsager prop til at flytte op og ned i Afløbets åbning. Når du forstår, hvordan systemet fungerer, vil du have lidt besvær tilslutning og justering prop mekanisme.

Instruktioner

•Fjern de skruer, der holder overløb afløb dækslet på plads, hvis man er til stede. Vedhæfte hooked slutningen af koblingen til loop på bagsiden af dækslet til afløb og knivspids krogen lukket med et par nål næse tænger. Lavere koblingen, der opretter forbindelse til den nye overløb afløb cover i afløbet, derefter køre skruer til at sikre dækning i sted.

•Sæt den kobling, der forbinder med det badekar prop i den balje afløb åbning. Skub proppen i afløbet åbning. Brug styrearm på overløb afløb cover til at hæve og sænke proppen.

•Luk badekarret drain prop og fylde karret med to inches af vand. Hvis du ser vandet slipper forbi proppen, Fjern proppen fra afløbet og justere den møtrik, der forbinder proppen til koblingen, så proppen sidder lavt i afløbet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com