Sådan tilsluttes en runde kanalen

October 18

Installere runde kanalsystem på dit hjem opvarmning, øger ventilation og aircondition kanalsystem effektiviteten af HVAC-system, at reducere dit hjem energiomkostninger. Ved hjælp af de korrekte runde fittings sikrer sømme mellem runde rør forblive stramt og på plads. Stram sømme mellem to stykker af installerede runde kanaler mindsker modstand inde i kanalerne og formindsker chancerne for luften siver ud i sømmene mellem kanalerne. Et andet materiale er nødvendig for at sikre at du modtager de fleste energibesparelser fra din installerede HVAC-system.

Instruktioner

•Tag buler fra slutningen af en runde kanalen ved at trykke det forsigtigt med den kvadratiske ende af en medrivende hammer.

•Skub ene ende af en runde kobling til den faste slutningen af den runde rør. Skub kobling i røret, indtil kanten af perle sidder stramt til enden af røret.

Uddelingen en 5/16-inch hex hoved adapter i chuck af en skrue pistol. Skubbe den hex slutningen af en #10 selvskærende metalplade skrue i slutningen af kortet. Juster boring spidsen af den selvskærende skrue--1/2 tommer--fra slutningen af den runde kanalen. Køre skruen gennem den runde rør og beaded koblingen. Placer en selvskærende hver 3 til 4 inches omkring omkredsen af røret.

•Tag buler fra den ene ende af en anden runde rør. Skub det andet rør på den anden ende af beaded koblingen. Skrue røret til beaded koblingen som beskrevet.

•Aftør vragrester fra forskruningen af aftørring af hele området med en klud.

•Læg børster af en 2-tommer bred pensel med ventilationskanal mastiks. Anvendelse af mastik sømmen mellem de to stykker af runde kanalen og perle af koblingen. Fortsætte med at anvende ventilationskanal mastiks, indtil du har en 4-tommer bred sti af mastiks rundt sømmen. Tillad mastiks tørre i seks timer før start af HVAC-systemet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com