Sådan tilsluttes en Sony DVD Home Theater System til et Panasonic TV

March 6

Når tilslutte et typisk hjem teater ordning til et tv-sæt, du normalt kun nødt til at køre et lydkabel til tilslutning af enheder. Dog med en Sony kombination DVD afspiller/home theater system du nødt til at køre audio og video kabler mellem enheden og dit Panasonic TV. Uden at køre begge typer af kabler, vil du kunne høre dvd'er, men faktisk ikke se dem på dit TV.

Instruktioner

•Locate audio/video kabler der fulgte med din Sony DVD-afspiller/home theater receiver. Der vil være tre farve kabler---en rød, en hvid og en gul. De røde og hvide kabler bære lyd fra receiveren til dit TV; gule bærer video mellem enhederne.

•Plug dine kabler i udgange på bagsiden af din Sony DVD-afspiller/home theater receiver. Farverne på udgange på bagsiden af enheden vil matche farverne på kablerne.

•Sæt de samme kabler i indgange på bagsiden af dit Panasonic TV. Matche op for farverne for at sikre du tilslutte kablerne til de relevante input. Læg mærke til "Input Label", er skrevet ovenfor indgange, som du bruger til at tilslutte kablerne. Du bliver nødt til at vide dette for senere trin.

•Drej på dit Panasonic TV-apparat og din Sony DVD-afspiller/home theater receiver.

•Tryk på "Input" på fjernbetjeningen til dit Panasonic TV. Du vil se en "Input Label" vises på skærmen. Fortsætte med at slå "Input", indtil etiketten"Input" på skærmen svarer etiket ovenfor input fra trin 3. Når Panasonic TV er indstillet til den samme input, vil du kunne se dvd'er fra dit Sony Hjemmebiografsystem på dit Panasonic TV.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com