Sådan tilsluttes et hus et hjem Generator

January 6

Sådan tilsluttes et hus et hjem Generator

Et hjem generator giver backup strøm til et hus når kommercielle strømafbrydelse. Som et stort apparat, der ledninger til power input til dit hus, skal det være forbundet med en kvalificeret elektriker eller elektrisk entreprenør. Det er ikke et gør det selv projekt. Må ikke forveksle en home generator med en transportabel generator, der kan transporteres eller skubbet på hjul og tilsluttet et hus gennem et professionelt installeret transfer switch. En home generator er en permanent installation, og skal være kablet som sådan. Strenge lokale og nationale bygning og elektriske koder og standarder vil gælder.

Instruktioner

Find en kvalificeret elektriker

•Opkald eller besøg din lokale generator forhandler at få skøn. Hvis du ikke allerede har købt din generator, din forhandler kan hjælpe dig med at træffe beslutninger på dine mange muligheder, og kan have en nøglefærdig pris for alle installationskrav.

•Opkald eller besøg din lokale elektrisk entreprenør til at komme skøn. Hvis du har købt en generator, han kan hjælpe dig med andre opgaver og veed at opfylde de bygning og elektriske koder, der er nødvendige for korrekt installation.

•Vælg din elektriker eller entreprenør afhængigt af hans ry, Planlæg og priser, er i overensstemmelse med dit behov og budget.

Tips & advarsler

  • Et professionelt installeret transfer switch, som er påkrævet ved lov at tilslutte en generator til et hjem, forhindrer generator fra backfeeding magt på det kommercielle elsystem, som kunne være fatalt for naboer og powerline arbejdstagere.
  • Forsøg aldrig at installere et hjem generator eller en overførsel skifte, medmindre din er en kvalificeret og autoriseret elektriker. Fejl kunne være fatalt for dig, din familie, dine naboer og nytte eller reddere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com