Sådan tilsluttes et Spa GFCI Panel

December 5

Sådan tilsluttes et Spa GFCI Panel

Varme bade og kurbade er et almindeligt herlighedsværdi og kan installeres i et antal steder både inden for og uden for hjemmet. Da en spa bringer vand, elektricitet og våde badende i umiddelbar nærhed, er ordentlig sikkerhedsenheder af afgørende betydning at forhindre utilsigtet elektrisk stød. En plug-in spa er drevet af 110-120 volt og kan være beskyttet med en standard 20-amp jorden skyld interrupter kredsløb (GFCI). Større spabade med flere pumper og tilbehør, på den anden side er drevet af 220 til 240 volt og 50 til 60 amp kredsløb og kræver en vandtæt, badekar-side GFCI afbryde kabinet.

Instruktioner

•Monter det 50 amp GFCI afbryde på et praktisk spot ikke mere end 10 fod fra spa. Det kan monteres på en 4 af 4 indlæg om nødvendigt. Hvis du vil angive en post, grave et hul under linjen frost i dit område og mindst 20 inches dyb. Fyld hullet med omkring 3 inches af tørt cement mix, indstille stillingen og udfylde resten af hullet med tørt cement mix. Niveau stillingen og pack mix firma. Udvande det tørre mix og fortsætte med installationen.

•Installer kabler fra boksen hovedpanelet og spa i PVC fleksibelt conduit. Skubbe fisk båndet gennem kanalen, gør en krog på kabel-ledninger, fastgør wiren krogen til tape fiskekrog med elektrisk tape og trække kablet gennem kanalen. Lad 8-tommer haler i enderne af kanalen. Vedhæfte vandtætte stik på enderne af kanalen. Fjerne indersiden dække og fjerne to banke-out huller i bunden af afbryde ved hjælp af en hammer og punch. Skubbe de vandtætte stik i knock-out huller og installere låsemøtrikken. Spænd møtrikken ved at trykke på fanerne møtrik med en hammer og punch.

•Strip den ydre beklædning fra begge kabler i Afbryd kabinet. Strip om ¾-tommer af isolering fra slutningen af de enkelte ledninger ved hjælp af wire strippere. Proper rute to jorden ledninger til jorden bus og stramme bus kabelsko. Route de to hvide ledninger til den neutrale bus og stramme bus kabelsko.

•Beregn rute til rød og sort linje levere ledninger til den linje side af afbryde breaker. Sæt ledningerne i hver enkelte lug og stramme lug skruen. Rute røde og sorte belastning ledningerne fra hot tub til belastning side af afbryde breaker. Sæt ledningerne i hver enkelte lug og fastspænd skruerne, lug.

•Kontrollér, at alle ledninger er pænt gemt inde i kabinettet og derefter re-installere indersiden stik dækning. Drej på levering breaker på boksen panelet. Drej på spa-side afbryder afbryder og lukke boksen. Kontrollere at sikre spa kører og nyde.

Tips & advarsler

  • Bruge NM-B ledning og en skrue kabelklemmen for in-væg kabel løber. For begravet kører, skal du bruge UF-B wire med en fleksibel conduit riser og vandtæt stik fra jorden til boksen Afbryd.
  • Sørg for magt breaker til spabadet er slukket før du begynder enhver form for arbejde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com