Sådan tilsluttes et tag en pejs tag bandage

November 4

Sådan tilsluttes et tag en pejs tag bandage

Hvis du har for nylig installeret en brændeovn, eller hvis du udskifter en ovn skorsten, skal du skinne skorsten fast for at forhindre, at det bryder sammen i kraftig vind. Bruge en skorsten bandage med mindst to justerbare ben til at line op gennem skorstenen korrekt. Sørg for, at alle komponenter er galvaniseret, og at alle teleskopfunktion ben og montering bolte er enten lavet af rustfrit stål eller er farve-belagt at forhindre fastenerne fra korrosion. Forsegle alle tag forbindelser med udendørs-grade caulking sammensat til at forhindre lækager, og bruge mindst to robuste assistenter til at hjælpe med installationen.

Instruktioner

•Measure den udvendige diameter af din skorsten, ved hjælp af en stål målebånd.

•Sæt to halvdele af support band fra skorstenen afstivet kit kant-på, på en flad overflade med fanerne korte ende vender fremad. Overlapper de to halvdele af justerbar support band og skub dem sammen, indtil den samlede længde er bare mindre end diameteren af skorstenen; Dette vil line op to huller fra rækken af tilslutning huller gennem midterlinien på hver halvdel af support band.

•Sæt en flade spidser elevator bolt tilslutning huller på support band fra bagsiden, står over for på samme måde som fanerne ende. Placer en flad skive, efterfulgt af en stjerneskiven på bolten, og Fastgør det med en flangebøsninger møtrik. Spænd møtrikken sikkert med en skruenøgle.

•Form band i en cirkel ved at samle de to faner. Tilslut udgangen faner løst med et par af 2-tommer bolte og firkantede bur møtrikker.

•Sæt elevator bolte i to huller direkte overfor hinanden gennem enten den øverste eller nederste række i huller udstansede gennem støtte bandet. Placere bolte igennem hullerne indefra med tråde peger udad.

•Skub støtte bandet over skorstenen. Placer band omtrent to tredjedele af vejen op gennem skorstenen. Flytte band som tæt på en joint i skorstenen som muligt, og umiddelbart over eller under en skorsten låsning band. LUN ned under fanen bolte på support band med en skruenøgle, lige tæt nok til at holde bandet i stilling.

•Skub en slange klemme over den åbne ende af den større diameter halvdel af en teleskopfunktion støtte ben. Indsæt den mindre diameter ben i større diameter ben. LUN spændebånd over split ende af større diameter benet, ved hjælp af en skruetrækker til at holde de to halvdele sammen midlertidigt. Samle støtte returkampen på samme måde.

•Skub fladtrykte, vinklet slutningen af hvert teleskopfunktion ben over elevatoren bolte stikker ud fra begge sider af support band. Sikre benene med almindelig skiver, lås skiver og møtrikker, men ikke Spænd møtrikkerne på dette stadium.

•Sæt en vinkelparentes i bunden af hvert ben med 1/4-inch-diameter på 1 tomme lange bolte og flanger nødder, men stramme ikke møtrikkerne.

•Tætsluttende ned til montering bolte på support band forholdsvis stramt, men mister nok til pivot støtte benene lidt. Strække ud støtte benene på ca 45 grader fra vinkelret, med det ene ben vender tagryggen på 90 grader og det andet ben peger mod tagskægget. Foretage justeringer ved at kollapse eller forlængelse hvert støtte ben og glidende support band op eller ned gennem skorstenen, således at bunden af vinkelparenteserne på linje med hældningen af taget.

•Locate de spær eller indramning tværbjælke tættest på hver vinkelparentes samtidig opretholde en omtrentlige 45-graders hældning på støtte ben og en kombineret vinkel mellem to støtte benene på ca. 60 grader.

•Smear et lag af udendørs-grade caulking sammensatte over bunden ansigt af vinkelparenteserne. Bore pilot huller med en Akku boremaskine, og Vedhæft hver vinkelparentes i sin valgte spær eller indramning tværbjælke med to 1/4-inch ved 2-tommer lag bolte. Stramme lag bolte fast med en topnøgle, og forsegle bolte med en frakke af caulking sammensatte.

•Hav assistent hænge en plumb bob fra læbe af skorstenen, mens du placerer et vaterpas vandret hen over toppen. Centrere boblen på vaterpas fra to retninger og sørg for plumb linje dissekerer skorsten fra to retninger lodrette midterlinje. Har en tredje assistent stramme spændebånd holder hvert ben sammen, samt nødder at sikre begge ender af teleskop ben.

•Strømforbrug i standby tilbage og inspicere installationen fra forskellige retninger for at kontrollere, at skorstenen ser plumb og niveau. Kontroller alle nødvendige vinkler og dimensioner, og om nødvendigt foretage justeringer. Check-spænd alle sikre bolte og slange klemmer.

Tips & advarsler

  • Da den skorsten system fremspringende fra taget har tendens til at vibrere under vedvarende kraftig vind, kan nogle skruer komme løs. Inspicere skorstenen med jævne mellemrum, især efter hver storm, og check-spænd alle sikre fasteners.
  • Brug cut-bevis handsker mens håndtering af metalplader komponenter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com