Sådan tilsluttes et telefonstik i gamle huse

July 14

I stedet for at ansætte en ekstern virksomhed at installere en ny telefonstik, eller betaling af telefonselskab til at gøre det, kan du spare penge ved at gøre det selv. Ledninger for telefonudstyr har opholdt sig det samme i mange år, så dette er et simpelt projekt, selv i ældre huse.

Instruktioner

•Locate hvor telefonselskabet har installeret sit netværk Interface Device, eller NID. Kigge efter en grå plastik kasse. Det er normalt monteret i kælderen eller på ydersiden af dit hjem. Skru skruen låsen på den venstre side med din skruetrækker.

•Locate terminal til telefonlinjen. I ældre huse er der fire ledninger. De grønne og røde er på linje 1 og gul og sort er på linje 2. Løsne skruerne på terminal på den linje, du opretter forbindelse.

•Strip 1/4 tomme af isolering fra enderne af to af de otte ledninger af Cat 5e-kabel. Du kan bruge to ledninger, så længe du bruger de samme farver på anden enden. Grab den solerede ende af wiren med nåle-næse tænger og gøre en lille krog. Krog én ledning på hver af terminalerne af NID. Spænd terminalerne med skruetrækkeren.

•Køre den anden enden af Cat 5e-kablet til din nye telefonstik. Strimmel 1/4 tomme af isolering fra to af de otte ledninger, ved hjælp af de samme farver du har brugt på NID. Grab den solerede ende af wiren med nåle-næse tænger og gøre en lille krog. Krog en ledning på hvert af terminalerne i telefonstikket matchende farver på NID. Spænd terminalerne med skruetrækkeren.

•Sæt en fungerende telefon til stikket. Hvis du ikke får en klartone, tjekke ledninger for at se, hvis de er kommet løs på din nye jack og på NID. Kontroller også, at de samme farve ledninger er tilsluttet i begge ender.

Tips & advarsler

  • Interface netværksenheden er, hvor telefonselskab bringer linjen fra Pol til dit hus. Ene side vil være låst, men anden siden er tilgængelig for boligejer med en enkelt skrue lås.
  • Selvom telefonen ledninger bære lav spænding, standard elektrisk sikkerhedsforanstaltninger finder anvendelse. Den bedste fremgangsmåde er at løsne ledningerne kommer fra venstre side af NID til terminalerne på højre side før du starter. Virker ikke på telefonledninger under tordenvejr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com