Sådan tilsluttes harpe på en lampe

December 24

Sådan tilsluttes harpe på en lampe

Hvis du tænde dit hjem med lamper, på et tidspunkt vil du nødt til at installere en harpe. Harpen er metal åg, der forbinder lampeskærm til lampen. Nye lamper skib med Harper løsrevet. Ansvarlig movers fjerne både Harper og nuancer før pakning dine lamper. Du kan bruge en kortere eller højere harpe, hvis du udskifter skygge på en eksisterende lampe. Skift til kompakt fluorescerende pærer kan kræve bredere Harper. Processen er hurtig. Du behøver ikke nogen elektrisk viden eller særlige færdigheder til at forbinde harpe til en lampe.

Instruktioner

•Tag lampe fra stikkontakten og skru pæren. Placere lampen på en plan overflade.

•Øge den harpe to glidende cylindre, kaldet tyller, at afsløre indskåret enderne af harpe base. Hold dupsko løftet mens klemme base af harpe sammen. Indsæt harpe indskåret ender i de tilsvarende C-formet kanaler i den bedrøve, som er den U-formede stykke monteret lige under lampen socket. Frigive harpe.

•Straighten harpe hvis det sidder skævt. Skub dupsko ned over enderne af sadel at låse harpe i position. Twist plade øverst på harpe, indtil den gevind stilk står oprejst.

•Hold lampeskærm højre side op. Find den lampeskærm montør, der er en metal disk med udstrålende eger og et hul i midten. Sted montør løbet til harpe gevind stilk. Skrue en lampe finial uret på stammen til at holde lampeskærm på plads. Ret i skyggen, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Hvis du kan se harpe, sadel, socket eller switch kigger ud fra bunden af lampeskærm, du har brug for en kortere harpe. Hvis skyggen dækker alt for meget af den lampe base, prøv en højere harpe.
  • Hvis du erstatter en eksisterende Harpe med en ny, er den nye harpe dupsko lejlighedsvis for lille til at passe over enderne af den eksisterende socket sadel. Dupsko passer undertiden men harpe vakler. I begge tilfælde, indsætte harpe i sadlen, men ikke sænke dupsko. Krympe de C-formet kanaler af sadlen med en tang til at reducere deres størrelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com