Sådan tilsluttes is beslutningstagere for Kenmore køleskabe

June 6

Sådan tilsluttes is beslutningstagere for Kenmore køleskabe

Køleskab is beslutningstagere vil undertiden slides før køleskabet gør. Kenmore køleskab is beslutningstagere er nemme at udskifte, hvis de undlader. Instruktionerne er lidt forskellige, afhængigt af om du tilslutter en udskiftning ice maker til en metal-foret interiør af Kenmore side-by-side køleskab eller en plastic-foret interiør. Trin 3 er de yderligere trin for at bruge når du udskifter en ismaskine i plast-foret køleskab. Ignorere trin 3, hvis du installerer i et metal-foret køleskab.

Instruktioner

•Installer fyld cup. Hvis du har modtaget en ny fyld cup med det nye ice maker, skal du installere den. Hvis du ikke får en ny i kit, installere den gamle fyld cup. Fyld cup går mellem røret fast til fryserum og nye ismaskinen. Tryk på fanerne i og slot fylde kop på plads.

•Tag ice maker indsætte i den nye is maker. Ice maker indsætte er fanen plastik lige bag på den gamle ice maker. Du vil se det mangler på den nye ice maker. Bare trække det ud af den gamle og replikere holdning på den nye ice maker.

•Hvis du installerer i plast-foret side-by-side køleskab, vedhæfte den originale plast stripper plade fra den gamle ice maker til den nye ice maker stripper plade er stykket is maker, der kører på langs fra motoren til bagsiden og ligger på toppen af støbte kroppen. Fjerne den nye stripper og derefter justere hullet i den originale stripper med indlæg på enden af den nye ice maker. Flex plast for at få det til at passe. Rillerne på indersiden af den gamle stripper skal matche den støbte krop.

•Plug i den nye is maker. Sæt ice maker strømkablet i stikket. Tænderne skal matche og stikket skal klip på plads.

•Monter ismaskinen. Det hænger på ice maker beslag og skruer med to skruer. Brug skruerne fra den gamle ice maker. Kontrollere fylde røret går ind i fylde kop.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at miste skruerne, når du fjerner den eksisterende ismaskinen. Hvis de falder ind under den mekaniske del, ryst dem løs efter den gamle ice maker er fjernet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com