Sådan tilsluttes lysstofrør

December 17

Lysstofrør er elpærer, der passer ind i lange overhørte lamper. Rør, sig kommer i forskellige længder og diametre men tilsluttes inventar på samme måde. Lysstofrør er mere energieffektive end traditionelle pærer, genererer mindre varme og holder længere end traditionelle glødepærer. De tilbyder ensartet og ligeligt fordelte lys til belysning op hele værelser. De findes i indstillinger såsom kontorbygninger, gangarealer og lagersteder.

Instruktioner

•Drej ud af lampen, som du vil ændre rør på. Du skal muligvis aktivere et andet nærliggende lys at se hvad du laver. Placere stigen nedenunder den lampen, hvis du ikke kan sikkert nå det ved at stå på jorden.

Sætte på beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne da du vil se opad, når du udskifter rør. Dette kan beskytte mod støv falder fra armaturet og tilbyde beskyttelse i tilfælde af, at røret splintres.

•Sæt en hånd på hver ende af røret, du vil fjerne. Forstå rør af metal enderne og ikke af glasset del. Forsigtigt vride pæren indtil benene på hver ende af røret låse fra armaturet. Normalt vil en mod uret kvart til en halv af en tur låse benene. Du vil føle dig tube falde lidt som det kommer ud af armaturet. Omhyggeligt flytte røret fra armaturet og læg den forsigtigt på jorden, af vejen.

•Pick op den nye rør og holde det, så benene på hver side er ene over den anden og ikke side om side. Fatte enderne af røret, skub eller indsætte benene i hver ende af armaturet forbindelsen. Nogle inventar kræver dig at holde benene i forbindelse før dreje røret, mens andre kræver du at glide benene op og ind i forbindelsen.

•Drej røret med uret omkring en fjerdedel til en halv omgang så benene er side om side. Dette låses fast i røret. Langsomt give slip på røret og opmærksomhed til bevægelse. Hvis røret falder ned eller føles løs, dobbelt-tjekke hver side for at sikre forbindelserne er låst. Tving ikke rør til at vende mere end en halv omgang, da dette kan forårsage røret at bryde.

Tips & advarsler

  • Udskift kun rør, når lyset er betydeligt svagere end normalt, der er en masse flimmer eller pære er ikke tænde.
  • Aldrig forstå og slå røret ved glasset del af røret.
  • Lysstofrør indeholder små mængder kviksølv pulver, som kan frigives, hvis røret er brudt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com