Sådan tilsluttes Pole tømmer for et Barn

February 26

En pæl laden er et barn, der er lavet af support polakker som den underliggende struktur. Polakkerne er typisk lavet af træ og ydersiden af laden er lavet af metal. Du tilslutter lumber i en pæl laden er en af de første skridt i opbygningen af en pæl laden. Når designet er besluttet på kan opførelsen af pæl laden begynde.

Instruktioner

•Kontrollér alle hjørnet stillinger for at sikre de er sikre i jorden og er korrekt installeret. Greb og ryste dem for at sikre, at de forbliver intakt.

•Line op i første lønklasse bestyrelsen vandret i bunden af den første post langs jorden. Grade bord er lavet af 2 af 8 behandlede tømmer. Indsæt en 30D 4 1/2-inch ring skanken søm gennem grade bestyrelsen og ind i stillingen. Tilføje et par mere negle for at fastgøre den til stillingen. Flytte til den næste post og gentage processen. Gør det samme for alle andre stillinger i lønklasse bestyrelsen rører. Fortsæt rundt i hele området af pæl laden installation grade bestyrelsen langs bunden af stillinger.

•Line op det første stykke af nederdel bestyrelsen 12 inches over grade bord. Nederdel Boardet er lavet af 2 af 4 behandlede tømmer. Installere nederdel bestyrelsen ligesom grade bestyrelsen var installeret og søm det til alle indlæg. Fortsæt langs hele omkredsen af pæl laden indtil den anden række er blevet helt installeret.

•Flyt op 12 inches og installere den tredje række af nederdel bestyrelsen omkring omkredsen af pæl laden. Fortsætte op stillinger, installere nederdel bord hver 12 inches indtil nå den ønskede højde af pæl laden.

•Look over pæl laden for at sikre alle tømmer til rammen er korrekt bygget og er fast sikker før man går videre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com