Sådan: Tips til at gøre Crown Molding Installation nem

April 27

Mange husejere ønsker at installere kroneformen var let. Flere selskaber fremstiller selv "let-at-installere" skum krone støbninger, der kræver ingen spids nedskæringer eller negle. Mange husejere, der elsker udseendet af træ kroneformen ønsker at vide, hvordan at gøre processen lettere. Et par tips og tricks kan hjælpe med at lette vej.

Positionering

Den sværeste del af installation crown molding gør nedskæringerne. De fleste nybegyndere crown molding installatører forsøge at skære crown molding, da de ville skære regelmæssig støbning. Dette virker ikke. Crown molding vil have huller og forkert nedskæringer. For at få den rigtige snit på støbning, placere støbning korrekt på gering sav. Sted toppen af støbning på tabellen i gering så. Bunden af støbning vil derefter røre hegnet omkring gering sav. Støbning bør ligne det er blevet installeret hovedet på saven. Hold støbning i denne position, når du laver et snit på gering så.

Ansætte en ven

Crown molding kan være vanskelig at installere selv. Dette gælder især, når du installerer tunge, solidt træ krone støbninger. Ene side af støbning uundgåeligt falder ned eller glider ud af sted og gør det vanskeligt at korrekt installere. Ansætte en ven eller partner at holde kantlisten på plads på væggen, mens du søm det på plads. Denne ene tip kan spare dig en masse tid, fordi du ikke vil nødt til at tage ned og re søm støbning hvis det glider ud af sted, mens du forsøger at nagle det.

Sømpistol

En sømpistol sparer en masse tid, når du installerer enhver form for støbning. Søm pistol dræn finish negle direkte ind i skoven, således at du ikke behøver at synke dem i sted med et søm sæt. Et enkelt tryk på udløseren er meget lettere end sømning i hver søm i hånden. Søm-pistol vil også Skåne pres på dine arme, fordi du ikke behøver at fortsætte holder kantlisten på plads, mens du langsomt søm det på plads.

Caulk

Caulk har evnen til at løse alle former for fejl i kroneformen. Brug caulk for at udfylde kløften mellem væggen og crown molding eller kroneformen og loftet. Malbare latex caulks er den nemmeste at bruge, fordi de vaske med vand og sæbe og er let malet for at matche væg eller støbning. Sprede en linje af caulk langs kløften og glatte hul med fingeren. Lad caulk tørre ifølge producentens anvisninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com