Sådan Toenail et spær

October 27

Sådan Toenail et spær

Vide, hvordan man korrekt vedhæfte et spær ved hjælp af toenail fastgørelse metode er nøglen til et strukturelt lyd remodel eller nye byggeprojekt. Toenailing træ er en almindelig måde at Fastgør to stykker træ sammen, normalt en 2-tommer af 4-tommer til en anden 2-tommer af 4-tommer stykke træ. Når du toenail korrekt, vil du have en stærk fælles, der kan modstå års brug. Gjort forkert, kan en toenailed forbindelse være farligt, fordi det er svage og vil ikke altid holde vægten.

Instruktioner

•Sæt spær i placeringen for installationen og Bemærk hvor det skal være fastgjort til rammen. Da toenailing indebærer indsættelse et søm på en vinkel fra et bord og passerer over i en anden, hjælper det til at visualisere, hvor sømmet skal starte på spær. Ved hjælp af blyant, gør et mærke på spær ca 3/4 af en tomme fra hvor de træstykker mødes.

•Drill et hul om 1/8-inch lang i spær ved blyant mærke, ved hjælp af en 90-graders vinkel. Når dette hul er boret, forlader borehoved i skoven og vippe boret for at ændre vinklen til omkring 60 grader. Bore hullet, indtil borehoved rammer de andre stykke træ du sømning i. Fjerne borehoved og afsætte boret. Gentag denne proces, tre gange, hvilket gør tre huller hvor neglene indsættes til at fastgøre spær i sted i hver ende. De mere fastgørelsespunkter, jo stærkere fælles vil være.

•Hammer et byggeri søm i det første hul, indtil det bare bider i stykket træ du sømning ind. Ikke hammer det hele vejen ned. Gentag den samme proces med den anden og tredje hul, stopper, når de mødes i træ. Vende tilbage til den første søm og afslutte sømning det på plads. Gentag med anden og tredje søm. Ved afslutningen får du en solid toenail joint.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com