Sådan Top-Dress og Overseed græsplæner

January 4

Ureagødning bruges til at forbedre jordbundens tilstand og tilskynde tyk, kraftig vækst af en græsplæne. Den bedste ureagødning er en blanding af muld, sphagnum og kompost. Overseeding tilskynder nye vækst på spredte græsplæner, samtidig med at modvirke weed spredning. Hvis du bor i et køligt klima, er det mest gunstige tidspunkt at top-dress og overseed forår. Hvis du bor i et varmt land, forår og efterår ureagødning og overseeding arbejde lige så godt.

Instruktioner

•Juster klippehøjde på din plæneklipper til sit laveste indstilling, og klippe din plæne to gange; Når på langs og tværs. Dette vil give den nye frø til at trænge ind til jorden i stedet for at sidde på toppen af græsset.

•Aerate din græsplæne med en mekanisk perlator. Hvis du ikke ejer en maskine, kan du leje en. En perlator åbner plænen ved at fjerne stik med jord, som forbedrer iltning og penetration af organiske næringsstoffer, og fremmer stærk rodvækst. Gå over græsplænen en gang uden overlapning passerer.

•Spread en halv-tomme lag af kvalitet ureagødning over græsplænen. Udfylde nogen indlysende dips og lavninger, og glat overfladen med bagsiden af en bredt blad rake. Dette tilføjer organisk stof og næringsstoffer til jorden og forbedrer frø spiring.

•Forbered din jord for overseeding ved at vande plænen grundigt med en fuld tommer vand om dagen før du anvender nye frø. Tillad mindst 12 timer for vandet til at suge ind i jorden.

•Calibrate drop rate af dine frø sprederen ved at følge vejledningen, der fulgte med enheden. Dette er især vigtigt, hvis du bruger en dråbe spreder i stedet for en broadcast sprederen. Med en dråbe spreder, skal hver enkelt række være linet op netop uden overlapning; med en broadcast sprederen skal du overlapper hver linje af omkring en mund at sikre fuld dækning.

•Scatter et let lag af organisk kompost mix over græsplænen efter den overseeding. Tilføj lige nok kompost for at dække de nye frø. Dette vil hjælpe bevare fugten og fremme spiring.

•Kontroller træ stakes i alle fire hjørner af græsplæne og cordon off området med lyse konstruktion tape. Hold båndet i sted for den første uge til 10 dage til at forhindre mund trafik. Hvis du har en stor hund, skal du holde dyret væk fra plænen i denne periode at tillade uhindret spiring.

•Kapacitet plænen let to eller tre gange om dagen i løbet af den første uge eller to. Efter nye vækst starter, vende tilbage til en regelmæssig vanding tidsplan. Vand dagligt i varmt vejr. Vand tre til fire gange om ugen indtil din plæne er fuldt etableret.

Tips & advarsler

  • Ikke skære hjørner på typen frø, du bruger. Vælg en høj kvalitet blanding, der er tydeligt mærket for både skygge og solen; undgå "all-purpose" mærker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com