Sådan Transplant planter i Jiffy Pellets

March 23

Sådan Transplant planter i Jiffy Pellets

Jiffy pellets giver en nem og bekvem måde at spire en bred vifte af frø. Mange af pellets kommer med et drivhus system, som skaber en ideel atmosfære for frø spiring. Pellets indeholder sphagnum tørv, som er holdt sammen af en bøde, nedbrydelige mesh belægning. Når du føjer vand til pellets, udvider tørv. Pellets er pladsbesparende og kan plantes direkte i jorden, i en beholder eller i et snuptag mini drivhus. Hvis du bruger et mini drivhus system, omplantning din spirede frø er let at udføre og praktisk stress-fri for planterne.

Instruktioner

•Forbered webstedet jord transplantation. Vand jorden grundigt og forsigtigt indtil jorden. Grave et hul omkring 2 inches dyb, eller store nok til at rumme en tørv pellet og plante.

•Forbered din tørv pellet planter. Trække finmasket belægning tilbage, indtil det er plan med tørv. Pas på ikke at forstyrre plantens rodsystem.

•Sæt tørv pellet i hul på webstedet transplantere. Sørg for, at toppen af tørv pellet er niveau eller lige under jordoverfladen. Håndtere stiklinger af deres blade, snarere end stængler at undgå brud. Udfylde hullet omkring tørv pellet og forsigtigt komprimere jorden.

•Kapacitet udplantningsplanterne grundigt og overvåge dem nøje over den næste uge eller to.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com