Sådan transplantation bunddække planter

March 2

Sådan transplantation bunddække planter

Omplantning kan involvere plantning et bunddække plante fra en container købt på en planteskole eller bryde op en eksisterende anlæg. Bunddække danner en attraktiv tilføjelse til værftet områder med stejle stigninger eller tomme pletter mellem store buske. Omplantning bunddække kræver, at evaluere de nuværende jordbundsforhold af anlægget. Skygge jorden dækker skal transplanteres i skygge og sol-elskende planter skal transplanteres i fuld eller delvis sol. Jorden dækker alle have en overfladisk rod base til at tillade konstant spredning og sædekorn. Lad os se på hvordan man bedst transplant bunddække planter at give mulighed for fortsat vækst af en sund plante.

Instruktioner

Sådan transplantation bunddække planter

•Forbered område til plantning. Ukrudt kan let kvæle bunddække ud så fjern alle ukrudt, hvis det er muligt. Vende jorden med spaden (eller et rototiller) for at skabe det bedste mulige miljø for dine planter.

•Undersøg dine eksisterende jorden dækning for områder, der har spredt sig ud over din ønskede grænser. Disse bundter er dit bedste valg til omplantning da fjernelse vil præge den eksisterende bunddække i en mere ensartet form.

•Separat jorden dække i hånden og glide murske i bunddække højen. Tryk på ned i jorden til skær rødderne. Fjerne murske eller spade og grave omkring de udvendige kanter af plantedækket. Glide spade under anlægget, indsamling af de lavtliggende rodsystem samt nogle eksisterende snavs til omplantning.

•Revisit din rede have og grave et hul svarende til størrelsen af den fjernede del af bunddække. Sørg for hullet er dybt nok til at tillade plante plan med det omgivende terræn.

•Blend sphagnum i jorden i og omkring hullet. Sphagnum hjælper lufte jorden og forbedre dræning. Tørv også pauser op tyk lerjord at forhindre vandet samle omkring planter.

•Sæt den transplanterede bunddække i den forberedte hul og fyld med løs muldjord og sphagnum. Tryk forsigtigt af fingrene rundt i bunden af anlægget så vidt muligt at fjerne luftlommer i jorden. Fortsat fyldning med jorden, indtil rødderne er helt dækket.

•Applicer en 2-tomme lag barkflis omkring planten, strækker sig ud i haven for at hjælpe nystartede transplantationer bevarer fugten.

•Kapacitet planter grundigt for de første par uger til at hjælpe rødderne blive etableret og befrugte en gang om måneden i løbet af vækstsæsonen at fremme ny vækst.

Tips & advarsler

  • Når du køber jorden covers, være omhyggelig med at vurdere passende plantning betingelser. Skygge kærlig planter kræver meget forskellige betingelser end en sol kærlige bunddække.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com