Sådan transplantation efter månen

May 15

Sådan transplantation efter månen

Omplantning planter og plantning frø efter faserne af månen går tilbage til oldtiden. Den Hendry County Cooperative udvidelse tjeneste i Florida, at praksis har rødder i troen på, at Månens tyngdepåvirkning påvirker væsker flyder inde planter som satellit passerer gennem sin månedlige kvartaler. Havearbejde af månen indebærer også observere de astrologiske tegn tilknyttet hver dag i måneden, til at bestemme den bedste én til udplantning.

Instruktioner

•Tag ukrudt og andet snavs fra stedet i fjerde kvartal. Indarbejde organisk materiale, såsom kompost eller staldgødning i jorden og rake overflade for at udjævne det til udplantning. Udføre dette trin, når månen er i Vædderen, Aquarius, tvilling, Leo, Skytten eller Jomfruen.

•Transplant enårige, der bærer deres afgrøde over jorden og producere frø uden for frugten i første kvartal. Udføre dette trin, når månen er i kræft, Libra, Scorpio eller fiskene.

•Transplant enårige, der bærer deres afgrøde over jorden og producere frø indeni frugt i løbet af andet kvartal. Tage sig af dette skridt, mens Månen er i kræft, Libra, Scorpio eller fiskene.

•Flyt til jorden biennaler, stauder, løgformet planter, træer, buske, bær, druer og rodfrugter i tredje kvartal. Udføre dette trin, da månen er i kræft, Libra, Scorpio eller fiskene. Vædderen og Skytten dage er også god til omplantning pærer som løg og hvidløg. Taurus og Stenbukken anbefales til rodfrugter.

Tips & advarsler

  • Transplantation ikke planter på den dag månen starter en ny fase. Befrugte transplantationer, når månen er i kræft, Skorpionen og fiskene. Fodre dem i den samme plantning kvartal eller den følgende.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com