Sådan transplantation Mock appelsiner

May 15

Sådan transplantation Mock appelsiner

Mock orange eller Philadelphus lewisii, er en løvfældende blomstrende busk, der er almindeligt kaldes California mock orange eller Lewis' mock orange. Dette oprejst til at sprede Busk er hjemmehørende i vestlige Nordamerika og kan vokse til mere end 10 fod høje. Mock appelsiner vil producere hundredvis af hvide, duftende blomster langs dets udvidelse grene fra foråret til midten af sommeren. Det bedste tidspunkt at omplante mock orange er mens Busk er hvilende i slutningen af vinteren.

Instruktioner

•Kapacitet mock orange busk godt en dag eller to før transplantation. Bruge sejlgarn til at binde grenene på busken, hvis de er lange og blande sig når du flytte anlægget.

•Dig nye hullet før du graver op mock orange, så du kan plante det højre væk. Finde et websted med delvis skygge til fuld sol og godt afdrypning jord. Lave dybde på hul 2 fødder og bredde 4-6 fødderne.

•Measure ud af en 2 - til 3-mund diameter cirkel omkring mock orange trunk. Brug en skarp spade til at afskære rødder på denne måling. Grave ned fra 18 til 24 inches og skære igennem enhver rødder under anlægget mock orange.

•Lift en side af mock orange's rodklump og placere en tarp nedenunder. Langsomt trække tarp under rødderne og bruge den til at flytte hele busk til det nye hul. Måle dybden af den faktiske rodklump og foretage justeringer til den hul dybde ved tilføjelse eller fjernelse af jord.

•Sæt mock orange i midten af hullet. Fyld hullet delvist fuld og derefter tamp jorden omkring den busk rodklump. Helt udfylde hullet og tamp jorden igen og derefter oversvømme området med vand i blød jord til dybden af rodklumpen. Løsne sejlgarn holder grenene.

•Tilføj en 3-tomme lag barkflis omkring hele plante hullet eller bredden af mock orange baldakin. Dette forhindrer ukrudt i at blande sig med rødderne og holder fugt i jorden.

•Kapacitet mock orange dybt hver 10 dage i hele den næste tre voksende sæsoner for at tillade busk til at blive etableret. Ikke vand hvis det regner mindst 1 tommer eller om vinteren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com