Sådan transplantation og bekymrer sig for Hibiscus

August 26

Hibiscus er sådan en solid plante, nogle gange, hvis du plante flere i et lille område, det kan crowd haven. Når dette sker, ønsker du at transplantationen hibiscus for at holde alle dine planter sunde. Dette kan være en meget simpel ting at gøre, hvis du følger nogle generelle regler og Vis din hibiscus pleje og mildhed, som den behøver.

Instruktioner

•Undersøg tilstand af hibiscus du overvejer at flytte. Tage et nærmere blik på blade, stængel og farven på anlægget. Der er to skoler til at tænke med omplantning. Nogle mener, at flytte en usund plante kan forbedre sin sundhed, mens andre mener, at kun sunde planter kan gøre flytningen. Bestem selv, hvilken du foretrækker.

•Find en god placering for at flytte din hibiscus. Hibiscus tendens til at vokse store og stærke, men de er kræsne omkring hvilken patch af jord de ringe hjem. Undgå steder, der er for vådt, for tør, alt for solrigt eller for blæsende. Generelt forsøger folk at finde et sted, der vil tilføje en visuel kvalitet til deres gård.

•Trim din hibiscus tilbage omkring en tredjedel, når du forbereder at grave. Grave ordentligt er vigtigt, for at undgå at beskadige rod struktur. Begynde med at grave en grøft omkring stammen af planten omkring en mund fra bunden. Grave lige ned og derefter begynde at fjerne snavs fra bunden, indtil rødderne er gratis.

•Dig et hul, der vil rumme hibiscus og lad som meget forbliver over jorden som det var i sit gamle hjem. Fyld hullet tre fjerdedele af vejen op snavs og vand. Tryk på ned snavs, så det er fast. Fyld resten med snavs.

•Man for dit nye anlæg ved vanding det hver 2 dage for de første 4-6 uger. Tilføje barkflis så godt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com