Sådan transplantation roer fra et supermarked

March 7

Sådan transplantation roer fra et supermarked

Kyndige gartnere indse, der er en række kilder til haveplanter ud over frø og planteforædlingsmateriale købt fra havecentre, der findes kun på visse tidspunkter af året. Ofte, kan en hel bestand af friske grøntsager, og selv potteplanter, opnås gennem afsnittet råvarer i dit lokale marked. Rødbeder (Beta vulgaris), hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-11, er normalt dyrket som en have årlig, men faktisk biennalerne. Biennaler tage to år at færdiggøre deres vækstcyklus, hvilket kan betyde gode nyheder til købmand gartnere.

Omplantning roer

Vellykket transplantation af roer fra købmand ofte er et spørgsmål om timing. Rødbeder er en cool-vejr grøntsag, så de vokser bedst i løbet af foråret og falde måneder. Køb roer individuelt eller i klaser, og vælg små kaliber, der er ca 1/4 til 1 tommer i diameter til genbeplantning. Grønne bør stadig være fastgjort. Klip bladene ud, forlader omkring 2 inches af grønne områder. Klip den lille pælerod ned, så plante i jorden eller i en gryde. Jord bør komme til toppen af sukkerroer endnu ikke røre løv. Denne metode kan kun fungere, hvis sukkerroer rødder er plantet i begyndelsen af deres normale optimal vækstperiode.

Dyrkning af sukkerroer grønne

Uanset hvor stor sukkerroer er, kan dele af det transplanteres i vand for friske grønne. Disse dele er ikke anvendes normalt i madlavning og vil give mulighed for en række efterfølgende høst af grønne. Skar toppe off sukkerroer, forlader omkring 1/2 tommer af den rødbede. Placer det afskårne side ned i et fad med vand og Placer på et solrigt sted i huset. Bladene vil fortsætte med at vokse, og du kan høste disse grønne og bruge dem meget som du kan bruge chard.

Opbevaring af rødbeder

Roer købt i Bilka kan plantes i efteråret og transplanteret i jorden for at overvintre. Efter plantning af roer, dække rødderne med barkflis, men forlader de grønne udsat. Vinter når hits og temperaturer drop i de koldere områder, begrave planter under omkring en mund af muld. Du kan høste roer efter behov over vinteren eller tillade dem at vokse i foråret at sætte frø. Ellers kan roer købt i efteråret eller vinteren opbevares på et køligt sted og plantede det følgende forår.

Producerer frø

Fordi roer er biennaler, koncentrerer de deres energi vegetativ vækst de første år og frø vækst andet år. Når roer er købt i Bilka, er de i deres første år med vækst. Køb roer i efteråret og gemme eller plante dem. Dog kan de roer, at overlever lægge deres energi i frø vækst snarere end rodvækst. Hvis ja, Tillad frø at udvikle indtil de er tørre, så gnid frø af stokken. Sukkerroer rødder bør ikke høstes, når frøproduktion begynder, og greens er tilbøjelige til at smage bittert. Gemme frø i et køligt tørt sted. Sukkerroer frø kan vare op til 5 år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com