Sådan Treat blade krøller af lindetræer

November 9

Sådan Treat blade krøller af lindetræer

Limefrugter er mere kolde-følsomme end andre citrus træer. Uden for et tropisk klima, plante lindetræer i fuld sol og syd eller sydøst for dit hus. Bygningen vil beskytte dem fra cool nordsiden. Men klimaet er ikke lime's eneste problem. Træet er modtagelig for skadedyr og andre belastninger, hvoraf nogle få bladene til at krølle og dø. At få en korrekt diagnose er det første skridt til at kontrollere situationen. Kontakt din county kooperative udvidelse office eller tale med en nursery medarbejder inden behandling af din lindetræ.

Instruktioner

•Treat blade krøller forårsaget af leafminers på træerne yngre end fire år. Ældre træer vejret problemet på egen hånd. Leafminers er små mexicanske møl, der lægger deres æg på citrus træer. Deres larver fodring skader nye blade, forårsager dem til at krølle. Anvende et insektmiddel, der indeholder imidacloprid for at dræbe larverne. Tid programmet til at falde sammen med udfolder af nye blade. Følg producentens anvisninger for doseringen for det mærke, du har valgt.

•Forøgelse kunstvanding når tørke har forårsaget blad curling. Sættetid træet en gang om ugen til en dybde af 3 fod. Distribuere vand i en cirkel rundt om træet, der udvider fra bunden til linjen drop, rækkevidden af den yderste gren.

•Dislodge bladlus og asiatiske citrus psyllid, hvis fodring forårsager lime blade til at krølle, med stærke vandstråler. Sprøjte dem med en blanding af 1 tbsp. opvaskemiddel rengøringsmiddel og 1 gallon af vand. Drench insekter med løsning til at dræbe dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com