Sådan Treat cypres træ

November 22

Sådan Treat cypres træ

Cypress er en nåletræ nåletræ, der fungerer mere som en hårdttræ, når det kommer til holdbarhed. I modsætning til de fleste nåletræer skure cypres træ sine blade i efteråret. Men olier i kernetræ af cypres er, hvad gør træet så resistente til forfald, forårsager tømmer fra træer til sidste for hundreder af år. Men mange af de gamle træer blev fræset for tømmer, og nutidens yngre træer er ikke så modstandsdygtig over for forfald uden overfladebehandling.

Instruktioner

•Tør træ før du bruger cypres i programmer som pyntede, sidespor eller endda som paneler i dit hjem. Da cypres, i modsætning til pine, er en meget tæt træ, hvis du skynde processen med varmebehandling tage du chancen for at ødelægge integriteten af træ. Cypress tager tid til at tørre--tre til fem år for de absolut bedste tømmer.

•Dæk overfladen af træ med et lag polyurethan lak ved hjælp af en rulle eller pensel, afhængigt af hvor meget træ, du skal behandle. Tillad lakken tørre i 24 til 48 timer, således at det er tack-fri. På dette tidspunkt er det ikke helbredes, men fortynder har fordampet.

•Sand overfladen af cypress let med et fint 150-sandkorn sandpapir efter først pels af polyurethan, fordi anvendelsen af lakken har tendens til at hæve kornet lidt. Aftørre overfladen af træ med en tack klud, ryste det ofte. Hvis cypres er for en udvendig ansøgning, er der ingen grund til at sand mellem frakker.

•Paint træ med polyurethan igen; denne gang er der ingen grund til at sand efter lakken tørrer. Dette beskytter overfladen af træ fra fugtskader. Polyurethan tager flere dage at kurere helt, så giver ventilation for gasser udledes fra produktet, da det tørrer. Cypress behandles på denne måde holder sin naturlige gulnet udseende og bliver mørkere lidt efter forsegling proces.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com