Sådan Treat græsplæne svamp med svovl

April 16

Sådan Treat græsplæne svamp med svovl

Græsplæne svampen er en sygdom, gulnet eller skaldede pletter vises på græsset. En almindelig form for plænen svampen kaldes nekrotisk ring spot eller NRS. NRS vises i et cirkulært mønster og skiller sig ud påfaldende i et dække af grønne grønsvær. Pulveriseret svovl er en populær behandling for plænen svamp. Den kemiske reaktion mellem svovl og jorden hæmmer væksten af svampen, og kan forårsage græsplæne til at se lysere grøn så godt.

Instruktioner

•Indstil det samlede beløb af svovl skal du tilstrækkeligt squash svampen og forebygge fremtidige problemer i din plæne. Colorado State University foreslår at bruge 1 til 1 1/2 lbs. af elementært svovl, tilgængelig på hjem forbedring butikker, pr. 1000 kvadratfod af plænen.

•Sprinkle pulveriseret svovl, eller gødning, der indeholder svovl, på din plæne. Opdele den samlede krævede mængde svovl i flere programmer spredt ud over flere uger. Du kan også behandle græsplæne svamp på en kvartalsvis tidsplan. Bruge en gødningsspreder, når du arbejder med store vidder af græs eller distribuere kemiske manuelt i en lille gård.

•Kapacitet græsplæne liberalt indtil du ikke kan se nogen svovl hvilende på græsset. Forsømme at vand i kemikalierne, der kan forårsage skader på bladene af græs, samt eventuelle andre planter, der vokser i nærheden. Nogle typer af svovl-baseret gødning kan blandes med vand før anvendelse til plænen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com