Sådan Treat kløver mider

September 18

"Kløver mider er utilsigtet angribere," ifølge Lee Townsend af University of Kentucky. De kan invadere interiør og eksteriør af dit hjem i foråret eller efteråret, men angreb længe ikke. Kløver mider er uskadelige for mennesker og kæledyr; trods deres røde farve, må de ikke fodre på blod. Du kan ikke selv se dem medmindre de vises massevis, fordi de er mindre end et knappenålshoved. Hvis dit hjem har tendens til at tiltrække kløver mider, dræbe eksisterende skadedyrsangreb med insekticider og forebygge fremtidige problemer med landskabspleje.

Instruktioner

Behandling af en eksisterende angreb

•Spray et insekticid til kløver mider på udvendige omkredsen af dit hjem, herunder fundamentet og op på væggene, stop knap de laveste windows. Spray jorden 10 til 20 fod fra foundation udad. Eksempler på effektive insekticider er dem, der indeholder pyrethriner, chlorpyrifos og cyfluthrin.

•Vacuum indvendige kløver mide skadedyrsangreb, ved hjælp af vakuum vedhæftede filer som nødvendigt. Prøv at undgå at knuse dem, fordi de forlader en rød plet. Brænde den vakuum pose straks efter brug eller disponere over det langt væk hjemmefra. Kløver mider kan hurtigt slippe en vakuum pose.

•Dampen et stykke køkkenrulle og tør op nogen kløver mider du ikke kan nå med støvsugeren. Du behøver ikke at gælde det insekticid. Skyl et stykke køkkenrulle straks.

•Brug spot anvendelser af et insekticid som propoxur eller chlorpyrifos indendørs omkring dine vinduer, døre og sprækker på din sokler.

At forhindre fremtidige angreb

•Fjern alle frodige vegetation fra omkredsen af dit hjem, flytte den 18-24 inches væk fra hjemmet. Forlade Jorden nøgne eller bruge et lag af løs grus eller bark mulch ved siden af huset. Mider krydse ikke let nøgne jorden; de foretrækker rejser via vegetation.

•Plant buske eller blomster, der er uinteressante at kløver mider omkring dit hjem Hvis du foretrækker ikke at overlade en strimmel af bare jorden. Disse planter omfatter krysantemum, pelargonier, morgenfruer, arborvitae og Berberis.

•Seal revner og andre indgangssteder med caulk eller tætningslister omkring døre, vinduer og foundation.

•Undgå over gøde din græsplæne. Dette kan tilskynde kløver mide angreb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com