Sådan Treat Magnesiun mangel i tomater med Epsom Salt

June 30

Gule blade på en tomat kan være et tegn på magnesiummangel i dine planter, især hvis venerne er stadig grønne. Fordi de er så rig på kalium, og fordi gødning indeholder også en høj koncentrat af kalium, tomater kan være meget modtagelige for magnesiummangel. Uden nok magnesium, vil tomater visner, gul og dø. En husstand produkt kan hjælpe med at lindre din tomat plante elendighed; anvende Epsom salt korrekt på dine planter for at få dem absorbere mere magnesium og blomstrende igen.

Instruktioner

•Dilute 1 tbsp. Epsom salt i 1 gallon af vand. Hæld i haven sprøjten og sprøjt i jorden omkring din tomatplanter. Gentag hver to uger, som er nødvendig for en hurtig løsning på magnesiummangel.

•Measure din tomatplanter. Anvende 1 tbsp. Epsom salt per fod til jord af hver plante, hvis planterne er større og du ikke ser resultater med den fortyndede Epsom salte. Anvende hver anden uge efter behov.

•Sprinkle 1 tsp. Epsom salt ind i plantning hul før plantning tomater, hvis du har en historie af magnesiummangel.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på om dine tomater lider af magnesiummangel, konsultere en ekspert på en havecentre eller børnehave. Du kan også prøve overbrusning en teskefuld af Epsom salt på jorden omkring planten for at se hvis forbedre betingelser; Hvis det virker, starte et regime af anvende Epsom salte.
  • Ikke behandle dine tomatplanter med Epsom salt, medmindre du har mistanke om magnesiummangel eller har haft problemer med magnesium-mangel tomater i fortiden. For meget magnesium eller natrium i jorden kan udtørre tomaterne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com