Sådan Treat Mango træ sygdomme

April 21

Mango er en højt værdsat store tropiske frugter, der bliver blød, saftig og sød, når den er moden. Træerne trives i frost gratis klimaer hvor forholdene er både varm og tør. Mango er udfordret af et par almindelige sygdomme herunder arathcnose, meldug og svampen Fusarium moniliforme, som interagerer med mider til skade træet væv og frugt. Flere programmer af behandling kemikalier kan styre og bidrage til at udrydde sygdomme over tid.

Instruktioner

•Treat den fælles anthracnose svamp på alle dele af træet til at kontrollere infektion i knopper, grene og sort plet på unge og modne frugter. Anvende en fungicid sikkert for spiselige planter ifølge etiketten dosering retninger. Den første ansøger i det tidlige forår og Gentag i slutningen af foråret og sommeren som nødvendige for at kontrollere aktiviteten svampen.

•Bekæmp meldug og forhindre bladtab på din mangotræer ved sprøjtning i grene, blade og spirende knopper med et svampemiddel. Gøre det første program i det tidlige forår med gentagne ansøgninger, som skulle holde sporerne i skak. Vælg en fungicid for edibles og begynde at sprøjtning tidligt i foråret når du har haft et problem i tidligere år at forhindre en hurtig spredning af sporerne.

•Betjen deform blomstrer og knopper inficeret med svampen fusarium moniliforme, som aktiveres af mide aktivitet, ved at fjerne de inficerede knopper og brænde dem eller sprøjtning med en 2% opløsning af naphthaleneacetic syre kendt en NAA fortyndet med vand ifølge etiketten retninger og alkohol. NAA bør anvendes med en sprøjte, som anvist i brug produktvejledning engang i oktober og igen i januar.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com