Sådan Treat termitter i møbler

January 28

Termit-befængt møbler kan føre til alvorlige problemer, hvis venstre ubehandlet. Vigtigst, hvis møblerne er indendørs, termitter vil uundgåeligt sprede sig i hele infrastrukturen i huset. Når insekter er i træ af dit hjem, vil de være meget vanskeligere at ødelægge. Termitter har også potentiale til at forårsage tusindvis af dollars af skader på huset. Det er således bydende nødvendigt, at du behandler de termite-redet møbler så hurtigt og effektivt som muligt.

Instruktioner

•Flyt enhver termite-befængt møbler ud af huset og ind i en garage eller et skur. Hvis du er i stand til at begynde at arbejde på møblerne straks, forsegle stykke plastfolie eller en stor tarp. Brug afdækningstape til at forsegle plast/tarp. Når du er klar til at begynde at arbejde på møbler, skal du blot fjerne plastik eller presenning.

•Sæt plastplader eller en presenning på gulvet og holdning møbler på toppen af det. Dette vil hjælpe med at beskytte gulvet i garagen eller kaste under processen med at behandle dine møbler for termitter. Hvis du var nødt til at forsegle møblet, kan du bruge den samme plast/tarp.

•Fjern alle maling eller lak fra træ møbler. Bruge en farvefjerner eller polish remover for at fuldføre opgaven. Maling eller lak vil forhindre insekticid fra gennemtrængende træ og dræbe termitter. Hvis træet ikke er lakeret eller malet, skal du fortsætte til trin 4.

•Applicer termite insekticid, helst en, der indeholder den aktive ingrediens "Borat salt," at det nøgne træ møbler. Insekticidet vil suge ind i træet angrebet af termitter. Termitter vil derefter indtage træ og insekticid. Borat vil gøre Termit ude udlede ernæring fra træ, dermed dræbe den. Afhængigt af den nøjagtige mærke af insekticid du køber, skal du anvende det ved spray eller pensel det på med en pensel. Følg nøjagtige anvisningerne på etiketten af din insekticid for den præcise Udligningsmetode.

•Tillad insekticid til at forblive på møbler for den tid, der er angivet på containeren etiket. Den nøjagtige tid afhænger af hvilket mærke af insekticid du køber. Når den nødvendige tid er gået, vil du kunne genfremstille eller re lak det og flytte møblerne tilbage ind i huset. Enhver insekticid indeholdende Borat salt forblive aktiv hele livet af de behandlede møbler.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesudstyr, når de anvender insekticid til møblerne. Bære en støv maske, handsker og øjet beskyttelse.
  • Hvis det er muligt, kan du behandle termite-befængt møbler med varme. Du bliver nødt til at placere møbler i et opvarmet rum og hæve temperaturen til 150 grader Fahrenheit og tillade møbler til at forblive der i 1 ½ time. Alternativt, kan du indstille temperaturen på 140 og tillade møbler til varme i 4 timer.
  • Eksponering for frostgrader kan også dræbe termitter. Hvis du har adgang til en walk-in fryser, simpelthen forsegle møbler i plast og placere den i fryseren. Gør det muligt for at forblive i frysning betingelser for omkring en uge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com