Sådan Treat termitter med syntetisk Pyrethrin

November 13

Sådan Treat termitter med syntetisk Pyrethrin

Termitter er en af de største trusler mod boligejere. Termitter kan er små insekter, der lever af plantemateriale, herunder træ, og angribe væggene i dit hjem og forårsage alvorlige strukturelle skader. Termitter kan være en udfordring at finde og fjerne, men korrekt udryddelseslejre er nødvendige for at beskytte dit hjem. Behandling af termitter med syntetisk pyrethrin er en effektiv måde at fjerne termitter fra dit hjem og holde dem fra at komme tilbage.

Instruktioner

•Rengør omkring omkredsen af dit hjem. Termitter æder døde plante materiale som træ, blade og muld, og vil hurtigt angribe dit hjem, hvis det er omgivet med sådanne fødekilder. Gemme brænde i metal containere væk fra jeres hjem fundament at minimere chancerne for en infestation.

•Investigate dit hjem for tegn af termitter. Du kan bemærke en stigning i flyvende insekter i og omkring dit hjem. Bevingede termitter, kendt som swarmers, flyve fra højen til at lede efter nye fødekilder og vil stige i antal, hvis du har en infestation. Du kan også bemærke mudder stier langs ydervægge og bobler i malingen som termitter bevæge sig i.

•Tag på briller, handsker og en vejrtrækning maske og hæld den syntetiske pyrethrin i en pumpe sprayflaske. Skru låget på stramt og pumpe luften i flasken. Pumpe spray flasker bruger trykluft til at producere en fin belægning af insekticider, som vil coat overflader mere jævnt end en trigger sprøjte.

•Spray syntetisk pyrethrin langs omkredsen af dit fundament og langs windowsills og dørkarme. Hold dyse tæt på overfladen og spray insekticidet ind i revner og leddene til at drive nogen termitter, der gemmer sig inde på overfladen. Syntetisk pyrethriner er yderst frastødende og vil holde nye termitter fra at flytte ind i en sprøjtede område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com