Sådan Treat termitter

October 27

Sådan Treat termitter

Termitter kan være et reelt problem, hvis de har fået ud af hånden og problemet som regel ikke mærkbar, indtil det er ud af hånden. Hvad gør du gøre, dræbe dem eller lade dem spise dit hus? Forhåbentlig vælger du den første valgmulighed. Læser denne artikel vil hjælpe dig med at behandle disse lille træ spisere.

Instruktioner

•Tag skridt til at forhindre termitter fra udviklingslandene. Sommetider er den bedste tip til ethvert problem forudgående forebyggelse. En termite angreb kan undgås blot ved at gøre et par ting, som omfatter at fjerne ophobning af fugt (lofter og kældre) og/eller tilføjelse af ventilationskanaler til disse områder kan også hjælpe med at fjerne fugt.

•Consider jord behandlinger. Behandling af termitter gennem behandling af jorden blev bragt om at undgå besværet med en i hjem behandling. Mens nogle gange ikke helt effektiv, er behandling af termitter gennem jord normalt gøres ved at tilføje termiticide til jorden omkring omkredsen af strukturen. Det anbefales, at du bruger imidacloprid (et produkt stammer fra nikotin normalt findes i præmissen) eller fipronil (fundet i termiticides som Termidor). Disse særlige produkter har generelt en 5 års garanti, der dækker det område, der er behandlet.

•Consider gasning af termitter. Rygning er en af de ældste behandlinger anvendes til behandling af pest problemer, herunder termitter. Din professionelle termite vil generelt komme inde i dit hjem, krølhår det og bede dig ikke tilbage for omkring tre til fem timer eller længere afhængigt af produkt. Et par ulemper at gasning er, at det dræber de termitter, der lever og er ikke særlig effektivt på æg eller dronning, og gasning ikke holde dræbe for længere perioder. Rygning kan dræbe op til 90 dage i de fleste tilfælde, hvilket betyder, at når disse 90 dage er du muligvis nødt til at gentage behandling.

•Consider direkte træ behandlinger. Denne metode er en af de mest effektive måder at dræbe termitter. Denne behandling indebærer sædvanligvis anvender en række top produkter (agn, fume, væske eller skum) direkte til dit træ. En anden måde er at bruge specialudstyr kaldet en Electogun bruges til electrocute tørt træ termitter. Hvis du har en sub terræn termite problem eller en termite problem har fået ud af hånden, kan elektrisk stød teknik ikke arbejde.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en termite problem du bør forsøge at undgå at gøre det selv for et par grunde, som omfatter værdien af dit hjem. Hvis du beslutter at sælge dit hjem og beviser af termitter er fundet, hvem er ansvarlig for at markedsføre dit hus vil kræve at få en professionel termite behandling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com