Sådan Treat tidlige skimmel svamp i tomatplanter

March 26

Sådan Treat tidlige skimmel svamp i tomatplanter

Tidlig blight er en svampeinfektion, der påvirker tomater og andre medlemmer af natskyggefamilien, såsom kartofler. Tidlig blight vises normalt første som pletter på de nederste blade af planten. Svampen kan også påvirke frugt og stænglerne af planten, hvis ikke kontrollerede. Våde blade hjælpe sygdom til at sprede, da svampesporerne har brug for fugt at inficere anlægget. Hvis venstre ubehandlet, tidlig blight vil forårsage anlægget for at tabe bladene og i nogle tilfælde, frugt.

Instruktioner

•Fjern alle blade, der viser tegn på tidlig blys, som tør, gule cirkler med grå steder i midten. De første blade at have tegn på tidlig blight er normalt dem lavere på tomat vin. At fjerne bladene reducerer overfyldt betingelser, der fremmer fugtige og våde forhold.

•Kapacitet tomater i bunden af stilken på jorden. Ikke våde blade, da dette fremmer svampen til at sprede. Vand tidligt på dagen, så enhver våde pletter på anlægget kan tørre ud før solen sæt.

•Kombiner 1 tsk bagepulver med 1 qt. af vand og en dråbe af Castilla sæbe i en sprayflaske og spray på anlægget tidligt på dagen. Ryste sprayflaske som du spritz til at holde ingredienserne blandes. Bagepulver fungerer som fungicid til at dræbe enhver resterende sporer.

•Fertilize og vand anlægget efter behov for at holde det sundt. Et sundt, godt ernæret tomatplante er bedre i stand til at modstå tidlige blight end en underernæret, sygelig plante.

•Tag ukrudt fra området nær tomater for at mindske risikoen for tidlig blight spredning. Også holde skadedyr væk fra anlægget.

Tips & advarsler

  • Bruge frø eller stiklinger, som er certificeret i sygdomsfri til at sænke risikoen for tidlig blight.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com