Sådan Treat udendørs møbler

February 1

Sådan Treat udendørs møbler

Tanken om at bruge træ møbler udendørs kan være skræmmende for mange boligejere. Udsætte træ møbler til potentielle skadedyr eller elementer af natur conjurs tanker af rådnende træ og meldug. Det behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet. Hvis træ er ordentligt behandlet og plejet, kan det modstå udsættelse for regn, slud, sne og sollys.

Instruktioner

•Rengør møbler ved aftørring med en fjerkost. Sørge for at komme ind i revner og sprækker med fjer duster. Har du tunge pletter eller fedt, tør kun denne sektion med mild rengøringsmiddel og en fugtig klud. Lad emnet tørre helt, før du fortsætter.

•Lay en plastik dråbe klud i et godt ventileret område. Sæt møbler oven på den dråbe klud. Hæld den vandafvisende løsning i en brugt metal kaffe kan. Anvende vandafvisende at stykke af træmøbler grundigt med korte overlappende strøg af penslen. Mætte hver sektion, som du går, gør det muligt at trænge ind i træ korn dybt. Lad vandafvisende tørre i omkring to til fire timer, og derefter tilføje en anden frakke af fugemassen og lad tørre fuldstændigt.

•Dæk stykke med en olie-baseret træ pletten eller udvendige oliebaseret maling ved hjælp af et paintbrush eller maling rulle. Gøre denne udendørs, når temperaturen er mindst 50 grader Fahrenheit. Ikke gælder, når det regner, dug, eller fugtig. Glat ud nogen bobler i finish, som du går. Påfør den første jakke af pletten eller maling og lad tørre natten over. Tilføje en anden frakke af maling til først og lad tørre natten igen.

•Pour en lille polyurethan ind i en ren metal kaffe kan. Brug en bred pensel, der anbefales for lak eller polyurethan. Dyp penslen i polyurethan og kører let over kanten til at fjerne eventuelle overskydende produkt. Anvende polyurethan til møbler i tynd, selv slagtilfælde, pas på ikke for at streak møbler. Forlade i et område, der har god luftcirkulation og lad tørre i ca 12 timer. Anvende en anden frakke af polyurethan til møbler og lad tørre.

•Kontrollér nogen hængsler eller skruer på møbler til at se, hvis de er rustne. I så fald erstatte med aluminium stykker, der er rust-bevis. Spray metal komponenter med en lille smule af WD-40 til at holde dem godt smurt. Tjek dem mindst to eller tre gange om året og spray med WD-40.

•Beskyt dine møbler af dækker med vinyl møbler dækker om natten. Om vinteren kan du bringe de træ stykker indendørs til opbevaring. Hvis dette ikke er muligt, dæk dem i vinterhalvåret med vinyl dækker.

Tips & advarsler

  • Teak træ er et særligt godt valg for udendørs møbler, fordi det er ekstremt henfald-resistente.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com