Sådan udføres en have jord Test

March 7

Nu er der mange måder at udføre jord test. Lille jord test kits kan købes fra hjem forbedring butikker starten i det tidlige forår og i sommermånederne. Jordprøver kan også blive testet gennem private laboratorier. Private laboratorier kan sælge jord test-kits, der består af en lille plast baggie og en frankeret kuvert. Jordprøven er udarbejdet og sendt til laboratoriet og testresultaterne er sendt tilbage til dig inden for et par uger. Jord test kan også udføres via dit lokale county udvidelse kontor.

Instruktioner

•Klart jorden med barkflis, kompost eller andre overflade sagen med en skovl, spade eller rake for at afsløre den sande jordlag.

•Dig mindst fem små huller i den udsatte jorden med en lille havearbejde skovl, der er 5 til 8 inches dyb. Braklægning af jord fra hullerne.

•Shave fra siden af hvert hul i jorden og placere den glatbarberet jord i en ren plastik spand. Bland den glatbarberet jord i spanden virkelig godt og lægge jord ud på et stykke af avisen til tørre.

•Fyld prøve posen, der fulgte med testkit mindst to tredjedele fuld (om en tør pint af jord). Mærke taske med alle de relevante oplysninger og indlevere sig hen til den testlaboratorium. Den test lab vil returnere resultater til dig normalt inden for to til tre uger efter at prøven er sendt.

Tips & advarsler

  • Det overordnede formål med en jord test er at tjekke tilstand, og næringsindholdet i jorden, så kan være foretaget justeringer for at forbedre kvaliteten af jord for voksende planteliv.
  • Har jorden testet i det tidlige forår eller falde. Test våde jordprøver kan medføre unøjagtige testresultater. Test flere prøver fra den test site kan give bedre testresultater, fordi resultaterne af flere tests kan give en mere nøjagtig repræsentation af behovene i jorden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com