Sådan Udskift brændstoffilter i en håndværker plæneklipper

April 29

De fleste håndværker ridning plæneklippere og nogle push slåmaskiner har et brændstoffilter mellem brændstof tank og karburator. Når brændstof filtre træsko, medfører en reduktion i brændstof flow til karburatoren resulterer i dårlige resultater og hårde start. Det er nødvendigt at klemme en af brændstofledninger at forhindre brændstofgennemstrømningen, når du udskifter brændstoffilter i en håndværker plæneklipper. Udskiftning brændstoffiltre og brændstof linje klemmer til din håndværker plæneklipper er tilgængelige på Sears og hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Tillad motoren til afkøling i 30 minutter før udskiftning af brændstoffilter. Hæve hætte på plæneklipperen til lette køling.

•Find brændstoffilter på din håndværker plæneklipper motor. Brændstoffilter er normalt langs forsiden eller på forsiden af motoren. Brændstoffilter ligner en lille rektangulære stykke og har en brændstof linje, der forbinder til hver ende.

•Clamp brændstof linje går fra filteret brændstof til brændstof tank med en brændstof linje klemme værktøj. Hvis du ikke ejer et brændstof linje klemme værktøj, placere en klud over stregen og låser kæberne af et par af skruestik greb over stregen. Dette forhindrer brændstoffet fra siver ud af brændstoftanken, når du afbryder linjen fra filteret brændstof.

•Sæt en klud under området hvor brændstoffilter sidder for at forhindre brændstof fra utætte på motoren. Løsn klemmen skruer sikring linjens brændstof til brændstoffilter med en Phillips-head skruetrækker. Når klemmerne er løs, træk brændstof linjer fra filteret brændstof.

•Find pilen på den nye brændstoffilter. Pilen skal pege mod brændstof linje går til karburatoren. Skubbe brændstof linjer over stilke på hver ende af det nye brændstoffilter, indtil linjerne er imod brændstof filter krop. Stramme klemme skruerne for at fastgøre brændstof linjer til filteret.

•Tag brændstof linje klemme værktøj eller skruestik greb fra brændstof linje. Tørre op nogen spildt benzin med klud under filteret brændstof.

Tips & advarsler

  • Bortskaffe brændstof gennemblødt klude korrekt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com