Sådan Udskift sikringen i skarpe mikrobølgeovn

October 17

Fuse inde skarpe mikrobølgeovn er en meget lille og billig del, der er kritiske for driften af mikrobølgeovnen. Når sikringen går dårligt, standset driften af hele mikrobølgeovnen. Sikringen kan blæse fra noget så simpelt som at smække mikrobølgeovnen døren lukket. Fordi mikrobølgeovn indeholder en transformer, der kan varetage dødelige mængder elektricitet selv når unplugged, bør du læse alle oplysninger i din instruktionsbog, før du forsøger at ændre sikringen.

Instruktioner

•Tag mikrobølgeovnen og flytte det til en tabel eller en anden placering, hvor du kan få adgang til både forsiden og bagsiden.

•Tag bagcoveret. Skru skruerne og løft dækslet. Hvis skruerne ikke Phillips skruer, skal du muligvis en Torx sikkerhed smule, at du kan købe i de fleste isenkræmmere. Kig til sikringen. Det bør være en lille hvid eller klar bar med metal hætter på enderne, i nærheden af hvor den elektriske ledning ind mikrobølgeovnen.

•Udskift bagcoveret og fjerne Kontrolpanel, hvis du ikke kunne finde sikringen i mikrobølgeovnen. For at fjerne Kontrolpanel, skru og fjern udstødning udluftningsanordning eller trække fra den øverste bjælke af mikrobølgeovnen. Skru den enkelt skrue holding kontrolpanelet og forsigtigt trække det op og væk fra mikrobølgeovnen. Mark alle stik til Kontrolpanel (så du ikke må forveksle dem, når du samle det) og forsigtigt trække ud af stikkene. Find sikringen.

•Træk sikringsholderen. For de bedste resultater, købe en ny sikring, der er den samme som den gamle sikring.

•Reassemble til mikroovn.

Tips & advarsler

  • Tag den gamle sikring med til butikken for at finde et perfekt match. Sørg for din mikrobølgeovn ikke er omfattet af garantien, før du forsøger at ordne det selv. Vær forsigtig og tage din tid, når du arbejder på din mikroovn. Hastværk og frustration vil kun føre til mere ødelagte dele.
  • Vær meget forsigtig, når du arbejder på en mikrobølgeovn. Altid sørg for det er unplugged, før du begynder enhver reparationer, og styre uden om transformer (det bør have en advarsel mærkat på det), fordi rørende det kunne forårsage dødelige skader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com