Sådan Udskift strømkablet på Panasonic bærbar CD-afspiller

October 12

Sådan Udskift strømkablet på Panasonic bærbar CD-afspiller

Mens fremkomsten af MP3-afspillere har lavet bærbare CD-afspillere mere og mere sjældne, lave de pristilbud mobilitet og fremragende lydkvalitet til dine rejser og rekreative behov. Mange Panasonic bærbare CD-afspillere er udstyret med en ekstern netledning, så enheden kan være sluttet til en stikkontakt, når det er muligt, gemme batterier til on-the-go skik. Disse strømkabler er ikke koblet direkte til spillerne, men skal være tilsluttet, når bruges. Hvis du har mistet din oprindelige ledningen, skal du få en ny. Heldigvis er de tilgængelige for mange Panasonic modeller. Her er et eksempel på, hvordan man erstatte ledning til en Panasonic model SL-CT470A bærbar CD afspiller.

Instruktioner

•Ansigt til Panasonic website (Se ressourcer). Klik på "Support" og derefter "Støtte til forbrugerne." En ny side vil lukke op, beder din til "Indtast din model # eller søgeord." Modelnummeret på CD-afspilleren kan findes i manualen eller på mærkepladen på undersiden af afspilleren. Indtast modelnummeret og trykke på pileknappen til højre.

•Klik på indstillingen på det nye vindue, der siger "SL-CT470A Operating instruktioner (engelsk)." Dit modelnummer vil dukke op i stedet for "SL-CT470A" Hvis du har indtastet en anden modelnummer i trin 1. Når det nye vindue åbner, se under overskriften "Leveres tilbehør." Bemærk varenummer for AC-adapteren. I dette tilfælde er RFEA415C-1S.

•Åbn en ransage rude på din computer. Skriv i Panasonic RFEA415C-1S i søgefeltet. Du vil finde flere kilder til denne del. Følg hjemmesidens vejledning til bestilling af nye el-ledningen.

Tips & advarsler

  • Hvis du stadig har din afspiller manual, behøver du ikke at søge efter el-ledningen reservedelsnummer online. Det vil være i manualen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com