Sådan udskifte gummipakning på en Duet skive

August 16

Segl på Whirlpool Duet vaskemaskine forhindrer vand fra siver ud af vaskebalje på gulvet. På grund af sin konstante udsættelse for vaskemidler og blegemidler, pakningen vil i sidste ende nedbryde og vand vil sive ud. Når det sker, skal du tage maskinen fra hinanden for at erstatte forseglingen. Der er ikke behov for kræver en tekniker at gøre reparation. Dette projekt vil tage gennemsnitlige gør-det-selv om en time at afslutte med et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Tag Whirlpool Duet netledningen ud af stikkontakten. Træk vaskemaskine væk fra væggen, så du har nem adgang til bagsiden af enheden. Fjern de skruer, der holder toppen på maskine på bagsiden ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Skubbe toppen mod ryggen og ned af maskinen. Fjern sæbe dispenser skuffe fra maskinen. Fjern beholde skruer fra sæbe dispenser beslaget ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Tag kontrol panel fastholde skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Tryk i fastholde clips bag kontrolpanelet og tag det ud foran på maskinen. Lægge Kontrolpanel af vejen på toppen af maskinen. Hæve forreste del af maskinen fra gulvet og prop det på et træ blok. Fjern skruerne fra bundpanelet af vaskemaskinen bruger en 7mm møtrik driver. Fjerne panelet fra maskinen.

•Tag blok under vaskemaskinen og lavere vaskemaskinen tilbage på gulvet. Fjerne foråret klemme fra omkring døren pakning med en par nål næse tænger. Fjern døren pakning fra langs kanten af døren og skubbe det inde i vaskemaskinen. Fjern skruerne fra døren klinken ved hjælp af en 7mm møtrik driver. Fjern beholde skruer fra frontpanelet bruger en 7mm møtrik driver. Fjern frontpanelet fra vaskemaskine ramme.

•Tag de to slanger fra pakningen. Løsn den pakning klemme 7mm møtrik-driveren. Trække pakningen og klemme fra Whirlpool Duet vaskemaskinen sammen. Kassér den gamle pakning, efter du fjerner den fastholde klemme fra det. Sprede flydende vaskemidler omkring omkredsen af den nye pakning. Dette vil gøre det lettere at sætte det på vaskemaskinen.

•Installer den nye pakning på skive, og sørg for at line hullerne op ordentligt for slanger tilsluttes. Hvis du installerer det ordentligt, vil notch linje med pilen på vaskemaskinen. Installere den fastholde klemme på pakningen og spænd den ved hjælp af 7mm møtrik driver. Tilslut to slanger til pakning. Installere den øverste frontpanel på maskinen og fastspænd de skruer du bruger en 7mm møtrik driver. Åbn skive døren og skubbe låsen gennem åbningen.

•Installer døren låsen fastholde skruer og spænd dem ved hjælp af 7mm møtrik driver. Installere døren pakning langs kanten af døren. Sørg for pakning pladser ordentligt hele vejen rundt ved at skubbe fast på den. Installere pakning bevarer forår. Arbejde foråret ind i rillen, ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Placere betjeningspanelet på forsiden af Whirlpool vaskemaskine og snap fastholde klippene på plads.

•Installer fastholde skruerne til kontrol panelet og spænd dem ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Installere sæbe dispenser beslag og spænd fastholde skruen med en skruetrækker. Installere sæbe dispenser skuffe. Installere øverst på maskinen og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer med en skruetrækker. Hæve Whirlpool Duet skive fra gulvet og afstive forsiden med en træ blok. Installere bundpanelet på vaskemaskinen.

•Stram skruer på nederst panel bruger en 7mm møtrik driver. Fjerne blok under vaskemaskinen og sænk den på gulvet. Sæt strømkablet i stikkontakten. Skubbe vaskemaskinen til væggen. Køre Whirlpool Duet vaskemaskine for en kort cyklus til at teste nye døren pakning.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at afbryde Kontrolpanel ledninger for at ændre pakning på Whirlpool Duet vaskemaskine.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com