Sådan udskifte pumpen på en Maytag vaskemaskine

April 13

Sådan udskifte pumpen på en Maytag vaskemaskine

Hvis din Maytag vaskemaskine pludselig holder op med dræning ordentligt, kan dens pumpe blive beskadiget. I stedet for at betale en tekniker at fastsætte pumpen eller købe en ny maskine helt, overveje at udskifte den vaskemaskine pumpe på din egen. Ved at gøre dig bekendt med opsætningen af din Maytag vaskemaskine, kan du med succes erstatte pumpen og mange andre dele hvis det er så nødvendigt i fremtiden.

Instruktioner

•Fjern alle tøj fra maskinen. Brug den våd/tør støvsuger til at fjerne vand fra maskinen eller bruge en spand til bail vandet.

•Drej off magt på breaker box og derefter slukke vandet på levering ventiler i toilettet. Afbryde vandforsyning linjer fra vandforsyningen.

•Find et godt sted at arbejde. Erstatte pumpen på en top-loading vaskemaskine kan kræve liggende vaskemaskinen på ryggen. Hvis du ikke har plads til at gøre dette i dit toilet, bliver du nødt til at flytte maskinen et andet sted.

•Tag panelet service fra bagsiden af maskinen. Afbryde vaskemaskine afløb linje--gummi drain slangen, der kommer fra vaskemaskinen karret og går til pumpeindgangen. Afbryde pumpen outlet gummislange. Holde våd/tør støvsuger i nærheden til at rydde op enhver vand, afløb fra pumpe eller slanger.

•Fjern de skruer, der holder pumpen til bunden af maskinen. Være omhyggelig med at fjerne drivremmen fra trisse nedenfor pumpen. Fjerne den gamle pumpe og erstatte det med den nye. Sætte drivremmen tilbage på friktionsskiven er sikret og justere spændingen på det. Genindsætte fastenerne.

•Reconnect gummi pumpeindgang og decharge linjer og elevator vaskemaskine tilbage til sin normale position. Tilslut forsyningsledninger og drej den vand og strøm tilbage på.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com